Deurknoppen binnendeuren

In de wereld van het deurbeslag zijn deurknoppen (ook wel deurtoppen genoemd) buitenbeentjes. Ze worden niet vaak geassocieerd met binnendeuren. Toch kan een deurknop de perfecte aanvulling zijn voor je nieuwe binnendeuren. Het is een klein, maar stijlvol detail om je deur te openen of sluiten. Ontdek het grote assortiment deurknoppen bij Zelfbouwmarkt. Er zijn deurknoppen is allerlei kleuren (zwart, chroom, wit, …), materialen en groottes verkrijgbaar. Hierdoor vind je zeker een deurknop naar jouw persoonlijke smaak.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 52 resultaten!

Bestel de juiste deurknop voor je binnendeur

Deurknoppen komen in allerlei groottes en vormen. Hierin een keuze maken is op zich al een hele opdracht.

Daarnaast is het belangrijk om na te gaan of de deurknop kan gemonteerd worden op je deur. Je meet dus best de dikte van je deurblad. Vaak komen de montageschroeven in standaardmaten en kunnen deze op eender welke binnendeur geplaatst worden. Maar neem toch het zekere voor het onzekere. Meten = weten!

Als je houdt van een uniform interieur, kies je best een deurknop die qua uiterlijk aansluit bij de rest van je deurbeslag. Zijn je scharnieren zwart? Ga dan voor een zwarte deurtop.

Liever wat pit in je woning? Gooi dan alle regels overboord en ga voor een contrasterende kleur. Een zwart deurblad met een witte deurknop? Heerlijk opvallend toch!

Onze deurknoppen komen in uiteenlopende materialen (inox, metaal, …). Uiteraard één voor één duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Persoonlijk advies op maat

Deurknoppen zijn echte blikvangers, maar ze bestaan in alle kleuren en geuren! Wil je graag wat extra advies of tips op maat van jouw (ver)bouwproject?

Kom gerust even langs in onze toonzaal of contacteer ons via onze online chat of het contactformulier op de website.

Bekijk alle accessoires voor binnendeuren
Zwarte deurknop
Top