Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Patroontegels

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 15 resultaten!

Patroontegels: tijdloze, rustieke & stijlvolle uitstraling!

Patroontegel: dé sfeer-en smaakmaker!

Vintagetegels, dé nieuwe trend?

Patroontegels zijn weer helemaal in. Ze zijn beschikbaar allerlei afmetingen, kleuren en vormen.
Je vindt ze terug in eigentijdse interieurs om gangen, keukens, badkamers..., te verfraaien.

De verschillende prachtige, kleurrijke motieven lenen zich hier ideaal toe, en dit zowel in combinatie met een klassiek als modern interieur. Maar ook vintage & retro interieurs lenen zich perfect tot dit soort tegels!

Patroontegels geven uw ruimte een klassieke, landelijke, industriële of Art Deco uitstraling. Smaakvol in oude en nieuwe huizen. 

Het formaat patroontegels dat het meeste voorkomt is 20x20cm, maar de tegels zijn ook leverbaar in 30x60cm, en zelfs 60x60cm. Er zijn vrolijke en kleurrijke motieven, maar ook de grijstinten zijn goed vertegenwoordigd!

Keramische patroontegels

Dankzij de nieuwste technologieën smelt de tekening tijdens het productieproces in de tegel zelf, waardoor men alle voordelen van een keramische tegel krijgt. Keramische patroontegels zijn hetzelfde als de standaard patroontegels maar dan verglaasd.

De huidige keramisch patroontegels vinden hun inspiratie op de oorspronkelijke, gekleurde cementtegels.

Ze zijn geometrisch van aard en samengesteld  uit vierkanten, rechthoeken, driehoeken, veelhoeken, cirkels en ruiten. Hierdoor creëert men een opvallend effect dat deze vloertegels uniek maakt.

Deze keramische imitatie cementtegels zijn eenvoudig te installeren, zijn vlek-en krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. De tegel is niet poreus, wat maakt dat hij vlekongevoelig is.

Keramische patroontegels zijn beschikbaar in heel wat verschillende  'decors' en een uiteenlopend pallet van kleuren. Belangrijk is ook dat deze motieftegels veel goedkoper zijn dan de originele cementtegels.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze patroontegels, informeer je er verder bij de tegeladviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. patroontegel
Top