Kolomkasten

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 55 resultaten!

Kolomkasten kopen? Kolomkast: divers aanbod, functioneel & stijlvol!

Kolomkasten: aandachtspunten

Kolomkasten bestaan in verschillende materialen, afmetingen, designs, kleuren en uitvoeringen. Elk badkamermeubel beschikt over de bijhorende kolom-en spiegelkasten. Kolomkasten zorgen voor aanvullende opbergruimte waar je alle badkameraccessoires in kan opbergen.

Kolomkasten dienen op te gaan in het badkamerinterieur en moeten vooral ook praktisch zijn! Een kolomkast beschikt zeker over enkele troeven. Een van de voornaamste pluspunten is de vorm, dankzij het langwerpige ontwerp nemen ze weinig plaats in beslag. Ze zijn discreet in je badkamer aanwezig en overheersen de ruimte niet. Dat is ook de reden waarom ze zo populair zijn. Bovendien komen kolomkasten perfect tot hun recht in kleinere badkamers.

Kolomkasten zijn zeer duurzaam, vochtbestendig en zeer eenvoudig te installeren. Supplementaire opties zijn: legplanken, halfhoge kolomkast, schuiven, greeploos,...

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van kolomkasten, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 

kolomkast

kolomkast-prijs
Top