BeauHeat Red

Paneelradiatoren BeauHeat Red

BeauHeat Red beschikt over een ruim aanbod aan kwalitatieve radiatoren met middenaansluiting die een antwoord bieden aan de behoeftes van de actuele markt, en dit tegen uiterst scherpe prijzen.  

Voor wie dus op zoek is naar een budgetvriendelijke radiatoren mét middenaansluiting zijn de paneelradiatoren van Beauheat Red een ideale oplossing. Beauheat Red heeft een ruim assortiment paneelradiatoren met bijhorende voorplaat. Met deze voorplaat tover je de paneelradiator om tot een vlakke, strakke én elegante variant.

Deze radiatoren zijn beschikbaar in type 22 en type 33. Hoogte varieert van 40cm tot 90cm, de breedte van 40 cm tot 200cm.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, maar vooral ook met verschillende wattages (hoe groter de te verwarmen ruimte, hoe groter het wattage).
Dit betekent dat BeauHeat Red voor elke ruimte en toepassing de gepaste oplossing kan bieden naar ieders smaak en budget

In de zoektocht naar verwarmingsoplossingen voor de hedendaagse én toekomstige behoeftes in een veranderende wereld staat duurzaamheid centraal. Daarom worden een hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie hoog in het vaandel gedragen. Om de authenticiteit te bewaren streeft BeauHeat Red in haar ontwerpen naar eenvoudfunctionaliteit en efficiëntie. Net als de 4 natuurelementen aarde, water, lucht en vuur staan de BeauHeat Red radiatoren voor robuustheid, flexibiliteit, vrijheid en geborgenheid.

Zelfbouwmarkt is met recht en rede exclusief verdeler van dit topmerk radiatoren en dit aan de meest gunstige voorwaarden in de europese markt! 
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top