Radiatoren Genk: een uitgebreid assortiment aan voordelige prijzen!

Op zoek naar een radiator in of rond Genk? Denk meteen aan Zelfbouwmarkt!

Verlies geen tijd met rond te rijden om jouw perfecte radiator te vinden. Of je nu eerder een paneelradiator, een designradiator, een handdoekradiator of een elektrische verwarming verkiest; Zelfbouwmarkt biedt met zijn 7 speciaalzaken onder 1 dak alles wat je voor je radiator nodig hebt!

Ook op vlak van accessoires is Zelfbouwmarkt the place to be. Van radiatorfolie tot radiatorknoppen tot radiatorkranen, alles is te vinden in onze webshop en/of onze uitgebreide toonzaal. Vanuit Genk bereik je na ongeveer anderhalf uur rijden onze ruime parking waar je je hart kan ophalen aan radiatorinspiratie met bijhorende hulp en tips van ons bekwaam personeel. Zo hoef je niet heel Genk en omstreken rond te rijden om al je radiatoraccessoires bij elkaar te zoeken.

Verplaats je je liever helemaal niet? Check dan snel onze webshop. Ook daar kan je alles bestellen wat je nodig hebt. Bij vragen contacteer je onze klantendienst via het invulformulier op de website of gebruik de chatfunctie. Goede raad is goud waard.

Ontdek ons ruime radiatorassortiment!

Gevonden wat je zocht? Wij leveren bij jou thuis in Genk!

Vond je wat je nodig had? Die nieuwe radiator? De bijpassende radiatorknop? Sneller dan gedacht staat jouw nieuwe radiator bij jou thuis. Door onze ruime stock zijn meer dan 90% van alle radiatorartikelen gewoon op voorraad.

De kwaliteit van jouw radiator is gegarandeerd. Wij werken samen met hoogstaande radiatormerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red zodat jouw radiator sowieso tiptop in orde is. Deze garantie in kwaliteit gaat hand in hand met scherpe prijzen!

Je kan ze dan ook heel gemakkelijk ophalen in ons pick-up punt te Genk, vlakbij dus. Bestelde je grote stukken en vind je zelf geen vervoer? Ook dan laten we je niet in de kou staan. Onze gespecialiseerde transportfirma’s brengen met plezier radiatoren op afspraak en zonder schade aan huis in Genk. Maar ook de omliggende gemeentes Bokrijk, Boxbergheide, Kolderbos, Sledderlo, Termien, Waterschei, Winterslag en Zwartberg liggen op onze transportroute.

Bekijk het radiatoraanbod!
radiator-genk-2

radiator-genk-3

Radiator afhalen in Genk? Combineer het met een stadsbezoek.

Maakte je een afspraak om je radiator op te halen in het pick-up punt in Genk? Profiteer van de gelegenheid en bezoek meteen deze interessante Limburgse stad. Shoppingliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze winkelstad. Spring binnen in 1 van de 3 winkelcentra die Genk rijk is.

Met een geschiedenis als mijnbouwstad, staat een visite aan de mijngebouwen ook op het programma. Wil je meer te weten komen over de vergane cultuur en gebruiken, sla dan het domein Bokrijk niet over. Achteraf geniet je des te meer van een Genkse appelwijn. Neem die leuke herinneringen mee naar huis en schaf je een doosje steenkooltruffels aan. Het vooruitzicht op die nieuwe radiator zorgt ervoor dat je aan dit alles nog des te meer plezier beleeft!

Ga verder naar ons aanbod radiatoren!

Top