Radiatoren Evergem: een groot assortiment aan onklopbare prijzen!

radiator-evergem-1

Op zoek naar een radiator in Evergem? Kom naar Zelfbouwmarkt!

Heeft je zoektocht naar de geschikte radiator in Evergem tot nu toe nog niets opgeleverd? Stop met tijd verliezen op zoek naar de ideale radiator of -site. Op ongeveer 40 minuutjes rijden van Evergem vind je immers de ruime toonzaal van Zelfbouwmarkt aan de Ring West van Ninove. Wel 6000 m² inspiratie en ideeën voor radiatoren staan daar op jou te wachten, samen met professioneel advies van de radiatorspecialist van Vlaanderen.

Om het even welk type radiator je zoekt: een paneelradiator, designradiator, handdoekradiator of elektrische verwarming; wij hebben het beschikbaar in ons uitgebreid assortiment.

Omdat we 90% van onze hele collectie op voorraad hebben, kan je de bestelling van je radiator dadelijk afhalen bij ons magazijn. Dit geldt vanzelfsprekend ook als je via onze webshop bestelt.

Beschik je zelf niet over het juiste vervoer om je radiator en radiatoraccessoires naar Evergem te brengen, dan regelen wij dat met plezier voor jou. Onze bekwame transportfirma’s brengen jouw verwarming naar het Meetjesland.

Ook de gemeentes Lembeke, Oosteeklo, Assenede, Zelzate, Wondelgem, Mariakerke, Vinderhoute, Lovendegem en Waarschoot kunnen van onze leverdiensten gebruik maken.

Zo staat jouw radiator sneller dan gedacht en zonder zorgen bij jou thuis in Evergem. Dan heb jij tijd om nog even achterover te leunen met een heerlijk lokaal bier van brouwerij Van Steenberge. Van een Gulden Draak glijdt al de stress over je radiator zeker van je af.

Ontdek ons ruime radiatorassortiment!

Jouw radiator in Evergem!

Bij het in werking stellen van jouw radiator komt heel wat kijken. Heb je al eens nagedacht over de radiatoraccessoires die je nodig hebt? Zelfbouwmarkt heeft een gamma aan radiatoraccessoires in de aanbieding, van radiatorfolie en radiatorknoppen tot radiatormanden en radiatorkranen: Zelfbouwmarkt heeft al deze accessoires ter beschikking.

Zelfbouwmarkt werkt samen met verschillende topmerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red die uitmuntende radiatoren produceren aan heel voordelige prijzen. Door Europese groepsaankopen kunnen we radiatoren van topkwaliteit aanbieden binnen jouw budget.

Zo heb je nog tijd over om de ommegang met de mysteries van Onze-Lieve-Vrouw te bezoeken bij de bedevaartkapel in Evergem.

Bekijk alle radiatoren!
radiator-evergem-2

radiator-evergem-3

Radiatoren Evergem: advies op maat!

Wij bouwen mee aan je thuis, zo kan je bij Zelfbouwmarkt zorgeloos kwaliteitsvolle radiator aanbieden naar jouw wensen en binnen jouw budget.

Zelfbouwmarkt staat niet enkel garant voor een reuze aanbod, we staan je ook bij met raad en daad. In onze toonzaal kan je onze bekwame medewerkers aanspreken voor al jouw vragen. Maar ook op de website kan je met ze chatten. Vanzelfsprekend kan je ons ook telefonisch contacteren.

Zo staat jouw droomradiator al snel te blinken in Evergem!

Ga verder naar ons aanbod radiatoren!
Top