Radiatoren Erembodegem: het grootste assortiment aan goede prijzen!

Je zoektocht naar een radiator eindigt bij Zelfbouwmarkt!

Woon je in Erembodegem en denk je aan een nieuwe radiator? Laat je radiatordroom uitkomen en rij snel naar Zelfbouwmarkt. Op een kwartiertje rijden bereik je de parking aan de Ring West te Ninove. Zo kan je alle tijd besteden aan het snuisteren tussen 6000 m² aan radiatorinspiratie in onze toonzaal.

Je verliest geen tijd meer met alle radiatorwinkels of -sites in de buurt van Erembodegem langs te gaan op zoek naar de radiator van jouw dromen. Zelfbouwmarkt verzamelt 7 speciaalzaken onder 1 dak en is de verdeler van veel stijlvolle topmerken. Wat je bij Zelfbouwmarkt vindt, vind je nergens anders. Daarbij houden we ook rekening met jouw portemonnee. We gaan voor een kwaliteitsvolle radiator binnen ieders budget.

Op onze website surf je door hetzelfde uitgebreide assortiment.

Lange levertijden zijn bij ons verleden tijd. Met het overgrote deel van onze radiatoren op stock kan je zo goed als alles meteen bij ons magazijn afhalen.

Ondervind je problemen om je radiator (en radiatoraccessoires) naar Erembodegem te rijden? Reken dan samen met ons op onze professionele transportfirma’s die de radiator van jouw dromen graag leveren. Je radiatorbestelling staat zo sneller dan gedacht aan een betaalbare prijs bij jou thuis in Erembodegem te fonkelen.

Ontdek ons radiatorassortiment!

Alles waar je radiator van droomt, dat vind je bij Zelfbouwmarkt!

Dat je bij Zelfbouwmarkt alles vindt voor je radiator is niet overdreven. Alles wat nodig is om je radiator te vervolledigen, vind je bij ons: van aansluitsets tot radiatorknoppen en ophangsystemen. Als verdeler van de stijlvolle en kwaliteitsvolle merken Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red kom je bij ons binnen voor originaliteit aan een heel scherpe prijs.

Het is belangrijk dat je weet dat er verschillende soorten radiatoren zijn. Zo kan het handig zijn om te kiezen voor een handdoekradiator in de badkamer, terwijl een paneelradiator zo goed als overal in je huis past. Verder kan je ook evengoed kiezen voor een designradiator of elektrische verwarming. Zelfbouwmarkt biedt al deze verschillende soorten radiatoren aan!

Zo blijft jou nog veel tijd over om je te gaan bezinnen langs de befaamde Kapellekensbaan van Louis Paul Boon in Erembodegem.

Bekijk alle radiatoren!

Je eigen radiator installeren in Erembodegem zonder zorgen!

Zoals Erembodegem bekend is voor hop, één van de ingrediënten voor jouw heerlijk verfrissende bier, zo is Zelfbouwmarkt jouw partner voor advies op maat.

We helpen je graag op weg om jouw radiator geïnstalleerd te krijgen. Aarzel dus niet en kom met al je radiatorvragen gerust langs in onze showroom. Ons bekwaam personeel staat je graag te woord.

Ook vanuit je zetel kan je ons contacteren. Telefoneren kan tijdens de kantooruren en chatten doe je via onze website.

Laat je radiatorzorgen jou niet in de weg staan. Dankzij Zelfbouwmarkt staat jouw radiator al snel te blinken in Erembodegem. 

Klik hier voor ons volledige aanbod radiatoren!
Top