Radiatoren Elsene: een uitgebreid assortiment aan voordelige prijzen!

radiator-elsene-1

Op zoek naar een nieuwe radiator in Elsene?

Heb je plannen om een nieuwe radiator aan te kopen? Twijfel niet langer en breng een bezoek aan Zelfbouwmarkt. Zo verlies je geen tijd met alle radiatorwinkels of -sites rond Elsene te testen. Je bereikt onze ruime showroom aan de Ring West te Ninove na 40 minuutjes rijden. Daar vind je alle mogelijke radiatorinspiratie onder 1 dak. Onze 6000 m² ruime showroom biedt alle soorten radiatoren aan die jij kan begeren: van paneelradiatoren tot designradiatoren, van handdoekradiatoren tot elektrische verwarmingen: voor alles wat radiatorgerelateerd is, kan je bij Zelfbouwmarkt terecht.

Van lange levertermijnen hoef je ook niet wakker te liggen. Met het overgrote deel van alle radiatoren en radiatoraccessoires op stock, kan je zo goed als alles meteen afhalen in ons magazijn, ook als je via de webshop koopt.

Zijn je aangekochte producten te omvangrijk of te fragiel om zelf te vervoeren, of ben je iemand die graag online shopt? Laat je aankopen dan thuis leveren met de hulp van Zelfbouwmarkt. Onze betrouwbare transportfirma’s komen op afspraak langs Elsene.

Zo kan jij intussen genieten van een wandeling in het Ter Kamerenbos, terwijl Zelfbouwmarkt ervoor zorgt dat jouw radiator snel en zonder zorgen jouw kant op komt.

Bekijk ons radiatorassortiment!

Alles voor jouw radiator bij Zelfbouwmarkt!

Om een volledige functionele radiator te hebben, heb je natuurlijk meer nodig dan enkel de radiator zelf. Daarom heeft Zelfbouwmarkt aan alles gedacht.

We bieden verschillende soorten radiatoraccessoires aan die je nodig hebt om jouw radiator volledig te maken, zoals aansluitsets, radiatorknoppen, ophangsystemen en ga zo maar door. Verder werken wij uitsluitend samen met betrouwbare radiatormerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red. Zo kunnen wij jou steeds kwaliteitsvolle producten aanbieden aan uitstekende prijzen!

Brengt een bezoek aan het Museum voor Schone Kunsten in Elsene je ook inspiratie voor die nieuwe radiator? Kom dan snel naar Zelfbouwmarkt om eens rond te kijken! 

Ga verder naar ons assortiment radiatoren!
radiator-elsene-2

radiator-elsene-3

Installeer je nieuwe radiator in Elsene met raad en daad!

Voor advies op maat staat Zelfbouwmarkt paraat. Voor al jouw vragen over radiatoren kan je Zelfbouwmarkt contacteren. Of je nu langskomt in de toonzaal of de webshop bezoekt, we helpen je graag aan een antwoord voor al je radiatorvragen. Je kan met ons chatten of telefoneren.

Dat maakt van Zelfbouwmarkt de radiatorpartner voor Elsene.

Blijf niet met je zorgen zitten en laat ons je op weg zetten. Op die manier kan je zelf je radiator installeren in Elsene als een echte vakman, met de hulp van Zelfbouwmarkt natuurlijk. Wij bouwen mee aan je thuis.

Klik hier voor ons radiatorassortiment!
Top