Radiatoren Dilbeek: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!

Op zoek naar een radiator in Dilbeek? Kom naar Zelfbouwmarkt!

Ben je op zoek naar je droomradiator en vind je niet wat je zoekt? Stop met heel Dilbeek en omgeving af te rijden op zoek naar de ideale radiatorwinkel/site. Verlies geen tijd meer en kom meteen een bezoek brengen aan Zelfbouwmarkt, de radiatorspecialist voor Dilbeek en omstreken. Op nog geen half uur rijden via de N8 bereik je onze ruime parking aan de Ring West te Ninove. In onze showroom van wel 6000 m² vind je niet enkel radiatorinspiratie, maar ook goede raad en advies. Ons uitgebreide assortiment heeft voor ieder wat wils. Zo ga je voor de radiator van jouw keuze binnen jouw budget. Maak je geen zorgen om lange levertermijnen want het overgrote deel onze artikelen hebben we op stock.

Zit je zonder vervoer om je radiatorbestelling zelf af te halen in Ninove? Geen zorgen. Zelfbouwmarkt werkt samen met de beste transportfirma’s om jouw radiator snel in Dilbeek te leveren, op afspraak en zonder schade. Vanzelfsprekend rijden we ook voorbij de buurtgemeentes zoals Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Schepdaal, Sint-Martens-Bodegem en Sint-Ulriks-Kapelle.

Heb je vragen of advies nodig, dan kan je terecht bij onze bekwame adviseurs. Ze helpen je graag op weg om jouw nieuwe radiator snel te realiseren.

Bekijk ons assortiment radiatoren!

Jouw radiator in Dilbeek

Wanneer je aan een nieuwe radiator denkt, moet je ook weten dat er verschillende soorten radiatoren zijn. Zelfbouwmarkt voorziet verschillende opties om ervoor te zorgen dat jij aan jouw perfecte radiator geraakt. Zo hebben wij zowel paneelradiatoren, designradiatoren, handdoekradiatoren als elektrische verwarmingen in de aanbieding. Voor elk wat wils!

Vergeet je radiator niet gebruiksklaar te maken met de nodige accessoires. Zelfbouwmarkt werkt samen met verschillende betrouwbare radiatormerken, zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red. Zo kunnen wij alles aanbieden wat jouw radiator nodig heeft, zoals aansluitsets, ophangsystemen en radiatorstoppen. Bij Zelfbouwmarkt kom je nooit iets tekort!

Ook voor het Pajottenland is Zelfbouwmarkt, met 40 jaar ervaring, de bestemming voor radiatoren van topkwaliteit.

Bekijk ons radiatoraanbod!
radiator-dilbeek-2

radiator-dilbeek-3

Radiatoradvies op maat!

Krijg je van een bezoek aan het Kasteel de Viron inspiratie voor je nieuwe radiator? Zet je op een gezellig terrasje in Dilbeek centrum en bezoek onze webshop terwijl je geniet van een Dilleke van brouwerij Angerik. Zo heb je alsnog een keuze uit alle types radiatoren.

Zowel in onze toonzaal als online vind je verschillende radiatoren en radiatoraccessoires aan de beste prijzen. Zelfbouwmarkt neemt deel aan Europese groepsaankopen zodat we kwaliteitsvolle radiatoren hebben voor alle budgetten.

Zoek je nog hulp of professioneel advies? Voor jouw ideale radiator kan je bij Zelfbouwmarkt terecht. In de showroom helpen onze bekwame medewerkers je graag op weg. Op de website contacteer je onze klantendienst via de chat of het invulformulier. Ook telefonisch zijn we bereikbaar.

Voor je het weet staat jouw radiator te glunderen bij je thuis in Dilbeek!

Ga verder naar ons assortiment radiatoren!
Top