Radiatoren Dendermonde: een groot assortiment aan scherpe prijzen

Radiator nodig in Dendermonde? Eén adres: Zelfbouwmarkt!

Al 40 jaar lang bezoeken klanten van heel Vlaanderen Zelfbouwmarkt om de ideale radiator voor hun huis te vinden. Ook voor Dendermonde en omstreken is onze toonzaal “the-place-to-go”. Het ruime assortiment in combinatie met onbetaalbaar advies maakt van Zelfbouwmarkt de radiatorspecialist bij uitstek.

Na een dik half uurtje rijden via de N45 bereik je vanuit Dendermonde onze uitgebreide showroom te Ninove. Zo heb je alle radiatorinspiratie binnen een boogscheut afstand. Welke soort radiator je ook kiest, met 7 speciaalzaken onder 1 dak, heeft Zelfbouwmarkt zeker een radiator naar jouw wens én binnen jouw budget voor je klaar staan.

Van paneelradiatoren tot designradiatoren, van handdoekradiatoren tot elektrische verwarming, alles waarbij je aan kan denken bij de aankoop van een nieuwe radiator: Zelfbouwmarkt heeft het. Daarbij hebben we het overgrote deel van onze radiatoren op stock. Daardoor kan je ze onmiddellijk meenemen naar Dendermonde van bij ons afhaalmagazijn. Snellere en betere dienstverlening vind je nergens anders.

Als verdeler van de merken Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red koop je bij ons een kwaliteitsvolle radiator aan scherpe prijzen.

Ontdek ons assortiment radiatoren!

Radiator afhalen of niet? Zelfbouwmarkt levert ook in Dendermonde!

Radiatoren of radiatoraccessoires zelf vervoeren is niet altijd zo simpel. Kan je je aansluitsets, ophangsystemen of radiatorknoppen niet zelf afhalen? Laat dit je niet tegenhouden. Of je nu bestelt via de winkel in Ninove of op onze webshop vanuit je zetel in Dendermonde, Zelfbouwmarkt levert ook aan huis.

De meest bekwame transportfirma’s brengen zo jouw splinternieuwe radiator ook naar Dendermonde en omliggende gemeentes zoals Appels, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem en Schoonaarde. Op afspraak en zonder schade, dat is ons motto.

Bij ons krijg je niet te kampen met lange levertermijnen. Zo geniet je sneller dan gedacht van jouw ideale radiator.

Bekijk ons aanbod radiatoren!

radiator-dendermonde-2
radiator-dendermonde-3

Combineer je radiatorzoektocht met een bezoek aan Dendermonde!

De Dendermondenaars zijn trots op hun stad en dat merk je. De Ros Beiaardommegang trekt elk jaar weer duizenden bezoekers naar Dendermonde. Ben je in de buurt, combineer het dan met een bezoek aan Zelfbouwmarkt. Stijgt de drang naar een nieuwe radiator tijdens een rondvaart op de Dender en de Schelde? Kijk dan snel even op onze webshop.
Sla de Grote Markt van Dendermonde niet over. Het autovrije plein stelt zowel middeleeuwse panden als huizen in neo-traditionele stijl tentoon. Het stadhuis met Belfort werd dan weer opgetrokken in gotische stijl. Je vindt er voor ieders smaak een bouwstijl. Net als bij Zelfbouwmarkt.

Geniet van een terrasje bij één van de talrijke bistro’s of restaurants die Dendermonde rijk is wanneer je uitgeteld bent van het shoppen. Zo kan je nog volop nagenieten van al die radiatorinspiratie. En sneller dan gedacht staat die nieuwe radiator bij je thuis in Dendermonde te pronken.

Heb je nog vragen? Onze klantendienst staat voor je klaar!
Je kan ons vrijblijvend contacteren via het invulformulier.
Chatten of bellen kan natuurlijk ook!

Ontdek ons radiatorassortiment!
Top