Radiatoren Brugge: jouw droomradiator vind je bij Zelfbouwmarkt!

Radiatoren Brugge: kwaliteit aan een scherpe prijs!

Heb je een nieuwe radiator nodig en woon je in Brugge of omstreken? Dan kan je zeker terecht bij Zelfbouwmarkt! Ontdek ons grote assortiment boilers, airco’s, paneelradiatoren, designradiatoren, handdoekradiatoren, elektrische verwarmingen … in één klik via onze webshop.

Wil je toch liever eerst je nieuwe radiator eens bekijken en inspiratie opdoen voor de noodzakelijke radiatoraccessoires? Dan ben je van harte welkom in onze mooie showroom te Ninove – Oost-Vlaanderen. De snelweg E40 brengt je in 1 uur en 10 minuutjes van het historisch stadscentrum in Brugge (met de authentieke Grote Markt met het Belfort en de Stadhallen) tot in de toonzaal in Ninove (Ring-West 11, 9400 Ninove).

Zelfbouwmarkt werkt samen met betrouwbare radiatormerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red. Zo kunnen wij jou betaalbare radiatoren aanbieden aan een scherpe prijs. Voor radiatoren, 1 adres: Zelfbouwmarkt!

Bekijk ons radiatorassortiment!

Zelfbouwmarkt, jouw radiatorspecialist!

Zelfbouwmarkt is dé referentie inzake radiatoren en radiatoraccessoires en niet alleen in West-Vlaanderen, maar voor heel België. Bij ons kan je terecht voor persoonlijk en professioneel advies op maat. Dit kan via de online chatfunctie op onze website. Wat heel handig is, want dan krijg je terwijl je geniet van een lekker Brugs streekbiertje (bijvoorbeeld een Brugse Zot of Brugse Babbelaar) in één van de lokale brouwerijen meteen antwoord op al je vragen.

Uiteraard staan onze bekwame adviseurs ook klaar voor je in onze grote showroom (6000 m² winkelplezier!) en is een uitstapje als Bruggeling naar Zelfbouwmarkt nooit verloren. We helpen je graag verder met al je vragen over aansluitsets, radiatorknoppen, ophangsystemen en alle andere radiatorgerelateerde onderwerpen. Hierdoor koop je gegarandeerd de radiator van jouw dromen!

Bekijk ons aanbod radiatoren!
radiator-brugge-2


radiator-brugge-3

Neem meteen je radiator mee naar Brugge - West-Vlaanderen!

Wil je je radiator zo snel mogelijk geïnstalleerd zien? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Zelfbouwmarkt heeft 90% van de producten simpelweg op voorraad! Of je nu verliefd bent geworden op een paneelradiator of een handdoekradiator, Zelfbouwmarkt maakt dat je deze meteen kan meenemen naar Brugge – West Vlaanderen. Het afhaalmagazijn bevindt zich namelijk op enkele minuten van de showroom in Ninove.

Lukt het niet om je radiator en/of radiatoraccessoires zelf af te halen? Mits een transportkost regelen wij graag de levering van je nieuwe aankopen … aan huis. We werken samen met verschillende transportbedrijven die stuk voor stuk met zorg jouw bestelling bezorgen in Brugge of in één van de deelgemeentes (Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele en Lissewege (Zeebrugge en Zwankendamme inclusief)).

Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om je radiator af te halen in een pick-up point in je buurt. In samenwerking met Dockx kan je je bestelling afhalen in Roeselare, Bornem, Wommelgem of Genk, al is Roeselare voor jou als Bruggeling wel het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

In het afhaalpunt kan je ook steeds een camionette huren om zelf je bestelling van je nieuwe verwarming veilig thuis te brengen in Brugge.

Zelfbouwmarkt is dus zeker en vast een bezoekje waard! Kom je langs in Ninove vanuit het historische Brugge? Breng ons zeker een doosje Brugse kletskloppen (Dentelles de Bruges) of Brugse mokken mee. Deze vallen bij ons ook zeker in de smaak 😉!

Klik hier voor ons aanbod radiatoren!
Top