Radiatoren Brasschaat: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!

Radiatoren Brasschaat: Zelfbouwmarkt is wat je zoekt!

Ben je het beu van heel Brasschaat en omgeving rond te rijden op zoek naar jouw ideale radiator? Heb je al tal van radiatorwinkels/sites bezocht en nog steeds niet gevonden wat je wenst? Op iets meer dan een uur rijden van Brasschaat vind je de grootste radiatorcollectie bij Zelfbouwmarkt in Ninove. Je kan je wagen kwijt op onze ruime parking. Trek genoeg tijd uit voor onze 6000m² grote showroom vol radiatoren en radiatoraccessoires, slechts op een uurtje rijden van Brasschaat. In ons uitgebreid assortiment vind je gegarandeerd de radiator die je zoekt. Je vindt hetzelfde aanbod terug in onze webshop.

Kan je je verwarming niet zelf afhalen te Ninove? Dan regelen wij dat graag voor jou. We werken samen met professionele transportbedrijven die uitgerust zijn om jouw radiator-, boiler- of aircobestelling op afspraak en zonder schade bij je thuis te leveren. Dit kan ook in Brasschaat.

Omdat het overgrote deel van onze radiatoren in voorraad is, krijg je niet te kampen met lange levertermijnen. Voor je het beseft, staat jouw gloednieuwe radiator in je Brasschaatse woning te glunderen.

Bekijk ons assortiment radiatoren!

Dé radiator voor jouw woning in Brasschaat!

Wie aan radiatoren denkt, moet ook in zijn hoofd houden dat er veel verschillende soorten radiatoren bestaan. Bij Zelfbouwmarkt hebben wij veel keus, van paneelradiatoren en designradiatoren tot handdoekradiatoren en elektrische verwarmingen. Voor elk wat wils!

We werken samen met merken als topmerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red om ervoor te zorgen dat wij radiatoren kunnen aanbieden van een onberispelijke kwaliteit terwijl we toch scherpe en concurrentiële prijzen kunnen behouden. Bij Zelfbouwmarkt zal je niet teleurgesteld zijn in je keuze!

Zit je na een gezellig dagje shoppen in Brasschaat bij een bistro te genieten van een Dame Jeanne, het streekbier met een stukje paté Della Faille, smeerpaté met verse kruiden en gebraden ajuin? Maak erna je hoofd leeg in één van de vele prachtige parken die Brasschaat rijk is. Misschien zit je wel bij de Melkerij in het Peerdsbos, te mijmeren over jouw droomradiator. Check dan nog snel even onze website en wie weet kan je er niet aan weerstaan om toch maar een bestelling te plaatsen!

Bij Zelfbouwmarkt ga je voor een radiator van topkwaliteit binnen jouw budget.

Ga verder naar onze radiatoren!
radiator-Brasschaat-2

radiator-Brasschaat-3

Radiator Brasschaat: advies op maat!

Bij Zelfbouwmarkt staat voor jou het uitgebreidste radiatorassortiment op je te wachten. Je kiest er je radiatoraccessoires zoals aansluitsets, radiatorfolie, verwarmingselementen en radiatorknoppen, allemaal in jouw stijl en binnen je budget.

Ook voor professioneel advies kan je bij ons terecht. Onze bekwame medewerkers staan je bij in onze toonzaal. Zelfs op de webshop laten we je niet in de kou staan. Je kan ons contacteren via de chat of het invulformulier. Telefoneren kan natuurlijk ook altijd.

Zo installeer jij al snel jouw radiator bij je thuis in Brasschaat als een echte professional.

Ontdek ons ruime assortiment radiatoren!
Top