Radiatoren Asse: een groot aanbod aan een goede prijs!

Uw radiator in Asse: Zelfbouwmarkt zorgt ervoor!

Bezocht je al menige radiatorwinkel of -site in de omgeving van Asse en heb je je droomradiator nog niet gevonden? Verlies geen tijd en rij snel naar Zelfbouwmarkt. Op nog geen half uurtje van Asse vind je onze ruime showroom met wel 6000 m² aan radiatorinspiratie aan de Ring West te Ninove.

Laat je verleiden door ons uitgebreid assortiment aan verschillende soorten radiatoren binnen ieders budget. Van paneelradiatoren, designradiatoren, handdoekradiatoren tot elektrische verwarmingen: alles is terug te vinden bij Zelfbouwmarkt!

De radiatorspecialist voor het Pajottenland staat tot jouw beschikking om je radiatordroom waar te maken.

Kies jouw radiatoraccessoires uit onze grote collectie. Met bijna alle radiatorproducten in voorraad kan je alles meteen afhalen in ons magazijn.

Lukt het je niet om je bestelling af te halen of bestel je liever via de webshop, laat dan je radiator bij jou thuis leveren in Asse. Onze producten kunnen geleverd worden over heel België, dus ook de deelgemeenten van Asse (Bekkerzeel, Kobbegem, Mollem, Relegem en Zellik) liggen op onze leverroutes. Onze bekwame transportfirma’s leveren jouw bestelling sneller dan verwacht, op afspraak en zonder schade.

Zo heb je al snel geen excuus meer om de aankoop van die nieuwe radiator nog langer uit te stellen. Geniet nog even van een Assekoek en een verfrissende Kriek van Mort-Subite, terwijl je perfecte radiator op weg is naar je huis.

Ontdek ons assortiment radiatoren!

Kwaliteitsvolle radiatoren in Asse!

Kom je radiatoraccessoires uitzoeken in onze ruime toonzaal in Ninove en bezoek meteen het prachtige stadscentrum van Asse. Het centrale marktplein behuist enkele gebouwen van de 18de eeuw. Rij na je bezoek aan de gotische Sint-Martinuskerk en de Kruisborrekapel uit 1622 zeker door naar onze winkel om ons uitgebreide assortiment radiatoren te bekijken.

Heb je geen auto ter beschikking of ben je iemand die liever online naar koopjes snuistert? Neem dan zeker een kijkje op onze overzichtelijke webshop. Combineer je online zoektocht met een leuke wandeltocht in het Kravaalbos.

Betaalbare radiatoren en toebehoren aan topkwaliteit: daarvoor moet je bij Zelfbouwmarkt zijn.

Bekijk ons radiatoraanbod!
Radiator-Asse-2

Radiator-Asse-3

Radiatoren in Asse: advies op maat

De stijlvolle radiatormerken Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red vind je exclusief bij Zelfbouwmarkt. Als radiatorspecialist van de Brabantse Kouter is Zelfbouwmarkt het aangewezen adres voor al jouw radiatorwensen en -vragen. Weet je niet goed welke airco, boiler, aansluitset, radiatorknop of radiatorfolie te bestellen? Aarzel dan niet om vragen te stellen aan ons bekwame personeel of op onze webshop! Ook via mail zijn wij bereikbaar. We lossen je radiatorproblemen graag op. Advies op maat krijg je bij ons personeel in de toonzaal, maar ook op de website kan je met ze chatten.

Met de hulp van Zelfbouwmarkt installeer jij al snel je perfecte radiator als een echte professional bij je thuis in Asse.

Klik hier voor ons aanbod radiatoren!
Top