Radiatoren Aarschot: Kwaliteit aan een voordelige prijs!

Op zoek naar een radiator in de buurt van Aarschot? Zelfbouwmarkt biedt de oplossing!

Wil je een nieuwe radiator in je huis in Aarschot? Misschien bezocht je intussen al ettelijke radiatorwinkels en -sites? Zorg ervoor dat je geen tijd meer verliest en kom onmiddellijk naar Zelfbouwmarkt in Ninove. Na ongeveer een uurtje rijden van Aarschot bereik je onze grote showroom met wel 6000 m² aan radiatorsuggesties. Zelfbouwmarkt is immers de radiatorspecialist voor heel Vlaams-Brabant. Van paneelradiatoren, designradiatoren, elektrische verwarmingen, airco’s tot je boiler, je vindt het bij Zelfbouwmarkt.

Op onze overzichtelijke webshop kan je eenvoudig scrollen door het uitgebreide radiatoraanbod. Bestel je radiatoren bij Zelfbouwmarkt en neem je aankopen dadelijk mee naar huis. Bij ons hoef je geen rekening te houden met lange levertermijnen. We hebben bijna alle radiatoren op stock.

Kan je zelf je radiatorbestelling niet afhalen bij ons magazijn in Ninove, laat alles dan eenvoudig in Aarschot leveren. Op afspraak rijden onze transportfirma’s niet enkel naar Aarschot, maar ook naar Gelrode, Rillaar en Langdorp.

Droom nog even over die nieuwe radiator bij een lokaal Wolf bier want sneller dan gedacht komt ze jouw kant uit.

Ontdek ons assortiment radiatoren!

De ideale radiator: Aarschot

Aarschot is een waterrijk gebied. Dat bewijzen de talrijke watermolens uit het begin van de 16de eeuw die de oevers van de Demer gezelschap houden. Ook het Kasteel van Schoonhoven bezat een watermolen op de Grote Motte. De waterkwaliteit heeft natuurlijk ook zijn invloed op de lokale bieren zoals de Aarschotse Bruine.  

Al dat water doet je ongetwijfeld denken aan je badkamer. Heb je echter ook al eens gedacht hoe je deze wilt gaan verwarmen? Zelfbouwmarkt heeft een uitgebreid assortiment radiatoren aan scherpe prijzen. Zoek je nog een warm plekje om je natte handdoeken op te hangen na een verkwikkende douche? Bekijk zeker ons aanbod handdoekradiatoren op de webshop tijdens een bezoekje aan het Aarschotse Begijnhof.

Met merken als Vasco, BeauHeat en Beauheat Red heeft Zelfbouwmarkt enkel de beste kwaliteit in huis. We bieden niet enkel radiatoren aan, maar ook een grote variëteit aan radiatoraccessoires, zoals aansluitsets, verwarmingselementen, ontluchtingselementen, ophangsystemen, radiatorknoppen- en folie en ga zo maar door. Bij Zelfbouwmarkt vind je alles om je radiator optimaal te installeren en te onderhouden!

Bekijk alle radiatoren!
Radiator-Aarschot-2

Radiator-Aarschot-3

Radiatoren Aarschot: advies op maat

Zelfbouwmarkt denkt met je mee. Wij zoeken actief mee welke radiator het beste past in jouw huis. Op al jouw radiatorvragen kunnen we bij Zelfbouwmarkt een antwoord formuleren. Voor advies op maat kan je bij ons altijd aankloppen. Ons bekwame personeel helpt je graag uit de nood in onze toonzaal. Maar ook op de website kan je met ze chatten. Zo kan je ons zelfs telefonisch contacteren.  

We helpen je radiatorproblemen graag uit de wereld. Met de hulp van Zelfbouwmarkt installeer jij al snel je perfecte radiator als een echte professional bij je thuis in Aarschot.

Klik hier voor ons assortiment radiatoren!
Top