Radiatoren Aalter: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!

Uw radiatorspecialist nabij Aalter? Verlies geen tijd en ga dadelijk naar Zelfbouwmarkt.

Kan je je droomradiator nergens vinden? Heb je alles in de buurt van Aalter afgezocht en nog steeds geen radiator naar wens gevonden? Zoek niet verder en kom een bezoek brengen aan de 6000 m² grote showroom van Zelfbouwmarkt. Niet alleen vind je bij Zelfbouwmarkt een uitgebreide keuze aan radiatoren, ook de rest van je accessoires wordt niet vergeten. Denk maar aan radiatorkranen, verwarmingselementen, radiatorfolie, ophanghaken, aansluitsets, radiatorknoppen, ...

Vanuit Aalter bereik je op minder dan driekwartier per auto onze ruime parking en jouw radiatoren. Verlies dus geen tijd meer en breng snel een bezoek aan de radiatorspecialist van het Meetjesland en omstreken. Je vindt er alles onder één dak, samen met waardevol advies en interessante suggesties. Je staat er niet langer alleen voor. 

Ontdek ons assortiment radiatoren!

Geen vervoer? Geen probleem! Zelfbouwmarkt levert je radiatoren in Aalter!

Raak je vanuit Aalter niet in onze toonzaal te Ninove? Maak je geen zorgen! Breng een bezoek aan onze uitgebreide webshop. Of je nu je verwarming online wil bestellen of je vindt wat je zoekt in onze showroom, lig niet wakker van het vervoer naar Aalter.

Bij Zelfbouwmarkt zijn 90% van de producten op stock, waardoor die nieuwe chauffage sneller dan gedacht in jouw bezit zal zijn! Zit je zelf zonder transport? Laat je handdoekradiator en -toebehoren zorgeloos thuis afleveren. Ook de deelgemeentes van Aalter laten we niet in de kou staan. Zelfbouwmarkt levert immers ook in Bellem, Poeke, Lotenhulle, Knesselare en Ursel!

Bekijk het aanbod radiatoren!

Radiator-Aalter-2

Radiator-Aalter-3

Hulp nodig bij het kiezen of beslissen over je nieuwe radiatoren of elektrische verwarming?

Een nieuwe radiator kopen of elektrische verwarming uitkiezen is niet altijd eenvoudig. Er komen heel wat vragen op tijdens het beslissen over de plaats van de radiator of het nodige vermogen van je radiator. Van paneelradiatoren, designradiatoren, radiatoraccessoiresairco’s tot je boiler, er is maar één adres: Zelfbouwmarkt. Kan je daar professionele hulp bij gebruiken? Aarzel dan niet en spring binnen in onze toonzaal. De bekwame medewerkers helpen je met plezier uit de nood.

Ben je net aan het shoppen in Aalter of je zonden aan het bekennen in de Sint-Corneliuskerk? Kan je, bij het bezoeken van de oude Warandemolen, toch enkel maar aan die prijsvoordelige radiator denken? Geen probleem! Contacteer snel onze klantendienst via de chat op de Zelfbouwmarkt website. Ook per telefoon of via het invulformulier op de website kan je bij de medewerkers terecht voor professioneel advies.

Maak je dus geen zorgen en bestel intussen nog een Sterrebier, begeleid door een STEFke, een plaatselijk bereid pittig en fijnkorrelig worstje. Zo krijg je al snel de smaak voor je perfecte Aalterse radiator te pakken. Je kan blijven genieten van het smaakvolle Aalter en ondertussen je droomradiator bestellen op de site tijdens een ontspannende wandeling in het Aalterse Hooggoedbos!

Bekijk ons aanbod radiatoren!

Echt alles voor je radiatoren? Slechts 1 adres: Zelfbouwmarkt.

Is voor jou tijd en energie ook zo belangrijk? Bespaar je dan het extra zoeken en rondrijden en kom onmiddellijk naar Zelfbouwmarkt nabij Aalter. Wil je je nieuwe radiator in de badkamer plaatsen? Zoek dan ook meteen naar andere badkamerelementen zoals verf, tegels, badkamermeubelen, handdoeken, handdoekhouders, spiegelkasten, lavabo’s en zo verder. Merken als Vasco en BeauHeat zijn bij Zelfbouwmarkt beschikbaar. Met 40 jaar ervaring voelen wij precies aan welke radiator je precies nodig hebt. We laten je niet met lege handen naar huis gaan. Die droomradiator komt snel terecht in jouw woning in Aalter.

Aanschouw het ruime aanbod radiatoren!
Radiator-Aalter-Badkamer
Top