Handdoekrek-handdoekhouder

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 61 resultaten!

Handdoekrekken & handdoekhouders: vele materialen, designs & kleuren!

Handdoekrek-handdoekhouder

Een ruim aanbod handdoekhouders/handdoekrekken in verschillende designs, materialen, afmetingen en kleuren is dus beschikbaar.

Na je bad of douche kan je de handdoek over de douchedeur hangen of over de badrand, maar ze drogen veel sneller als je ze op een handdoekhouder en/of handdoekrek hangt.

Er bestaan handdoekhouders die je in de muur dient te schroeven, handdoekhouders die je aan de douchedeur kan hangen en er zijn ook op zichzelf staande handdoekhouders zodat je niet in de muren hoeft te schroeven: denk aan handdoekringen, handdoekstangen, handdoekrekjes en niet te vergeten handdoekladders.

Opteer voor een handdoekrek/handdoekhouder in lijn met je wc/badkamerstijl en in harmonie met alle andere toilet-en/of badkamerelementen.

Met de juiste badkameraccessoires creëer je in geen tijd een unieke en gepersonaliseerde sfeer in uw badkamer.
Badkameraccessoires toveren uw badkamer snel om in een fijne, ordentelijke & aangename plaats om te vertoeven.

Badkameraccessoires zijn vaak vrij functioneel, maar met hun speciale vorm, design en kleur scheppen ze veel sfeer. Zo vormen ze de ideale aanvulling op je bad, douche, lavabo, badkamermeubel of toilet.

Bij Zelfbouwmarkt heb je een zeer ruime keuze badkameraccessoires, waarin verschillende topmerken vertegenwoordigd zijn: Aquanova, Zack, Wenko en AllibertDesign, klassiek of retro, voor elk wat wils en binnen ieders budget.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze handdoekrekken en handdoekhouders.
Ook online kan je in de webshop dit ruim aanbod consulteren!

handdoekrek

handdoekhouder
Top