Radiatoren Aalst: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!

Uw radiatorspecialist in Aalst? Verlies geen tijd en ga dadelijk naar Zelfbouwmarkt.

Kan je je droomradiator nergens vinden? Heb je alles in de buurt van Aalst afgezocht en nog steeds geen radiator naar wens gevonden? Zoek niet langer en kom een bezoek brengen aan de 6000 m² grote showroom van Zelfbouwmarkt. Niet alleen vind je bij Zelfbouwmarkt een uitgebreide keuze aan radiatoren, ook de rest van je accessoires wordt niet vergeten. Denk maar aan radiatorkranen, verwarmingselementen, radiatorfolie, ophanghaken, aansluitsets, radiatorknoppen, ...

Vanuit Aalst bereik je op een goed kwartiertje per auto onze ruime parking en jouw radiatoren. Verlies dus geen tijd meer en breng snel een bezoek aan de radiatorspecialist in Aalst. Je vindt er alles onder één dak, samen met waardevol advies en interessante suggesties. Je staat er niet langer alleen voor!

Ontdek het aanbod radiatoren

Geen vervoer? Geen probleem! Zelfbouwmarkt levert je radiatoren in Aalst!

Raak je vanuit Aalst niet in onze toonzaal te Ninove? Geen zorgen! Breng een bezoek aan onze uitgebreide webshop. Of je nu je verwarming online wil bestellen of je vindt wat je zoekt in onze showroom, lig niet wakker van het vervoer naar Aalst.

Bij Zelfbouwmarkt zijn 90% van de producten op stock, waardoor die nieuwe chauffage sneller dan gedacht in jouw bezit zal zijn! Zit je zelf zonder transport? Laat je handdoekradiator en toebehoren zorgeloos thuis afleveren.

Ook de deelgemeentes van Aalst laten we niet in de kou staan. Denk maar aan de postcodes: 9300, 9308, 9310, 9320. Dus Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem en Nieuwerkerken liggen ook op onze leverroutes.

Ontdek ons aanbod radiatoren

design radiator beige

radiator-aalst

Hulp nodig bij het kiezen of beslissen over je nieuwe radiatoren of elektrische verwarming?

Een nieuwe radiator kopen of elektrische badkamerverwarming uitkiezen is niet altijd eenvoudig. Er komen heel wat vragen op tijdens het beslissen over de plaats van de radiator of het nodige vermogen van je radiator. Van goedkopere radiatoren, paneelradiatoren, design radiatoren, kranen, airco’s tot je boiler, er is maar één adres: Zelfbouwmarkt. Kan je daar professionele hulp bij gebruiken? Aarzel dan niet en spring binnen in onze toonzaal vlakbij Aalst. De bekwame medewerkers helpen je met plezier uit de nood.

Ben je net aan het shoppen in Aalst of breng je een bezoekje aan Aalst carnaval? Sta je boven op het Belfort op de Grote Markt en dwalen je gedachten af naar je nieuwe design radiator? Is dus online toch net even handiger? Ook daar werd aan gedacht! Contacteer snel onze klantendienst via de chat op de Zelfbouwmarkt website. Ook per telefoon of via het invulformulier op de website kan je bij de medewerkers terecht voor professioneel advies.

Laat dus je uitstap aan de ajuinenstad niet vergallen en mijmer verder over die warme radiator bij een Aalsterse Vlaai met een Odineke bier.

Ontdek het aanbod radiatoren

Echt alles voor je radiatoren? Slechts 1 adres: Zelfbouwmarkt!

Is voor jou tijd en energie ook zo belangrijk? Spaar je dan het extra zoeken en rondrijden en kom onmiddellijk naar Zelfbouwmarkt bij Aalst. Zo vind je bij je nieuwe verwarming meteen ook de juiste verf, tegels, badkamermeubelen, handdoeken, handdoekhouders, spiegelkasten, lavabo’s en zo verder. Merken als Vasco en BeauHeat zijn bij Zelfbouwmarkt beschikbaar. Jouw thuis is onze zorg en dat merk je. We laten je niet met lege handen naar huis gaan. Die droomradiator komt snel terecht in jouw woning in Aalst.

paneelradiator_aalst
Ontdek het ruime aanbod radiatoren
Top