Radiatoren Geel: een groot aanbod aan scherpe prijzen!

radiator-geel-1

Radiatorzoektocht in Geel? Zelfbouwmarkt is er voor jou!

Verlies geen tijd meer met zoeken naar jouw droomradiator in Geel en omstreken! Stop met het checken van alle radiatorwinkels en -sites en kom meteen naar Zelfbouwmarkt. Na een anderhalf uurtje rijden vanuit Geel kom je aan bij onze grote parking aan de Ring West in Ninove. Je kan je verwachten aan onmetelijk veel radiatorinspiratie en ideeën in onze ruime showroom van wel 6000 m². Of je nu op zoek bent naar een paneelradiator, een designradiator, een handdoekradiator of een elektrische verwarming; ons uitgebreid assortiment biedt plaats voor alle stijlen en smaken. Met 40 jaar ervaring als de radiatorspecialist voor Geel en omstreken, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor professionele raad en advies.

Heb je geen vervoer of shop je liever van huis uit? Bezoek dan onze webshop. Ook daar hebben we hetzelfde assortiment ter beschikking. Met het overgrote deel van onze radiatoren en radiatoraccessoires op stock, kan je alles bijna onmiddellijk afhalen in ons magazijn.

Bepaalde types radiatoren kunnen zwaar en/of omvangrijk zijn. Is ophalen lastig? Maak je geen zorgen. Zelfbouwmarkt laat je radiator op afspraak en met zorg leveren in Geel en omstreken. Sneller dan gedacht staat jouw nieuwe radiator bij je thuis, zonder tijdverlies! Drink intussen nog een Vals Paterke in de schaduw van de Sint-Amandskerk.

Bekijk onze radiatoren!

Jouw radiator in Geel!

Bij een radiator horen ook heel wat accessoires. Denk maar aan verschillende producten zoals radiatorfolie, radiatorknoppen en radiatorkranen. Wij hebben alles beschikbaar wat jouw radiator nodig kan hebben!

Over de kwaliteit van onze radiatoren moet je je geen zorgen maken. Wij werken samen met topmerken als Vasco, BeauHeat en Beauheat Red om de kwaliteit van jouw toekomstige radiator te garanderen en tegelijkertijd toch de prijs zeer schappelijk te houden.

Door Europese groepsaankopen kan Zelfbouwmarkt jou een radiator aan topkwaliteit aanbieden aan een zeer scherpe prijs.

Bekijk ons aanbod radiatoren!

radiator-geel-2
radiatoren-geel-3

Badkamer Geel: advies op maat!

Drentel je rond in Geel en dwalen je gedachten af naar die droomradiator die je al lang op je to-do-lijst staat? Frisse zuurstof en daarmee nieuwe inspiratie krijg je door een wandeling in één van de prachtige Geelse natuurgebieden. Bezoek de Zegge of de Mosselgoren op zoek naar ingevingen. Kan je niet wachten met onze ruime toonzaal te bezoeken? Check dan alvast onze webshop.

Heb je nog hulp nodig bij het installeren van jouw radiator? Je kan ons altijd contacteren. Zowel telefonisch, maar ook op de website via de chat of het invulformulier.

Zelfbouwmarkt is immers de radiatorspecialist voor heel Vlaanderen, ook voor Geel en omstreken.

Ga verder naar ons aanbod radiatoren!
Top