Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt

Artikelen in Plinten

0 artikelen met   wis alle filters

Surf onmiddellijk naar alle producten

Stenen plinten: een homogene afwerking voor een stijlvol interieur!


Stenen plinten: dé finishing touch!

Elk soort tegel heeft in 98% van de gevallen een bijhorende plint. De stenen plint werkt het geheel van de betegelde ruimte volledig af en zorgt voor interieuruniformiteit wat betreft stijl & design! Plinten geven je interieur dé esthetische finishing touch

Naadloos verbinden ze bovendien je vloer en de muur.

Verschillende kleuren keramische plinten zijn beschikbaar: wit, zwart, antraciet, beige, grijs,...

Plinten kunnen, afhankelijk van het materiaal van de muur, gelijmd of geplakt worden. Tussen de plinten gebruik je best dezelfde voegkleur als diegene van de tegelvloer.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er het ruime aanbod plinten aan onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

De laatste nieuwtjes in je mailbox?

De zelfbouwmarkt nieuwsbrief geeft je een duidelijk overzicht van de productaanbiedingen, evenementen, workshops, promoties, kortingen & voordeelacties. Daarbovenop schotelen we jou ook een portie doe-het-zelf-inspiratie voor! Nog niet ingeschreven? Doe het snel!