Radiatoren Geraardsbergen: het grootste assortiment aan de beste prijzen!

Radiatorzoektocht in Geraardsbergen: kom naar Zelfbouwmarkt!

Zoek je een paneelradiator, designradiator, handdoekradiator of elektrische verwarming in de buurt van Geraardsbergen? Heb je al tal van radiatorwinkels bezocht en je droomradiator nog niet gevonden? Breng dan snel een bezoek aan de showroom van Zelfbouwmarkt. In ons uitgebreid assortiment vind je beslist alles wat je zoekt om jouw nieuwe radiator volledig uit te rusten. Van radiatorfolie tot aansluitsets tot radiatorknoppen: bij Zelfbouwmarkt is je radiator een kind in een snoepwinkel. Op slechts 20 minuutjes van Geraardsbergen vind je de radiatorspecialist van de Denderstreek.

Met wel 6000 m² aan radiatorinspiratie en het overgrote deel van onze producten op stock, haal je je radiator sneller dan gedacht af in ons magazijn te Ninove. Ook als je via de webshop bestelt.

Beschik je niet over gepast vervoer om jouw radiator af te halen, dan leveren we met plezier en op afspraak tot bij je thuis in Geraardsbergen. Ook de deelgemeentes Overboelare, Nederboelare, Goeferdinge, Onkerzele, Moerbeke, Viane, Zarlardinge, Ophasselt, Grimminge, Idegem, Schendelbeke, Zandbergen, Waarbeke, Nieuwenhove en Smeerebbe-Vloerzegem liggen op onze transportroute.

Zo heb je je nieuwe radiator sneller dan gedacht bij je thuis staan, ook in de Denderstreek.

Ontdek ons radiatorassortiment!

Geraardsbergen en Zelfbouwmarkt gaan hand in hand!

Kom je naar de Vlaamse Ardennen? Combineer dan een bezoek aan Zelfbouwmarkt met een visite aan Geraardsbergen. Zo kruis je niet enkel je radiatoraankopen van je verlanglijstje. Geraardsbergen heeft namelijk ook heel wat te bieden. De Grote Markt van Geraardsbergen is echt de moeite waard met de prachtige Sint-Bartholomeuskerk en het gotische stadhuis. Laat je verfrissen door de Marbol, een natuurlijke bron met fontein.

Geven deze mooie bezienswaardigheden je ideeën voor jouw radiator? Kom dan snel naar Zelfbouwmarkt.

We helpen je aan jouw ideale radiator aan heel scherpe prijzen. Door onze samenwerking met betrouwbare radiatormerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red wordt niet enkel de kwaliteit gegarandeerd, maar ook de prijs voordelig gehouden. Twijfel dus niet langer en bezoek snel onze webshop of onze uitgebreide showroom. Geniet intussen nog even van een Geraardsbergse mattentaart want je radiator zal sneller dan gedacht bij je thuis staan.

Bekijk ons radiatoraanbod!

Radiatoren Geraardsbergen: advies op maat

Bij ons vind je stijlvolle radiatoren en radiatoraccessoires aan heel scherpe prijzen. We wensen voor iedereen een betaalbare droomradiator.

Daarom ben je ook voor advies op maat bij ons aan het juiste adres. Ons bekwaam personeel helpt je graag verder in onze toonzaal. Maar ook op de website kan je met ons chatten. Telefoneren kan vanzelfsprekend ook.

Al snel installeer ook jij je nieuwe radiator bij je thuis in Geraardsbergen als een echte professional, met de hulp van Zelfbouwmarkt.

Klik hier voor ons volledig aanbod radiatoren!
Top