Radiatoren Brecht: Het grootste assortiment aan de scherpste prijs! 

Radiatoren in Brecht: zoek niet verder!

Je nieuwe radiator zoeken brengt soms heel wat frustratie met zich mee. Zo verlies je ontzettend veel tijd door allerlei radiatorwinkels of -sites te doorzoeken. Maak het jezelf gemakkelijk en kom meteen langs bij Zelfbouwmarkt in Ninove. Na iets meer dan een uurtje rijden van Brecht bereik je onze enorme showroom aan de Ring West. Zo vind je meteen alles wat je nodig hebt bij de radiatorspecialist van Antwerpen.

Ons uitgebreid assortiment omvat radiatoren en radiatoraccessoires in alle stijlen en binnen elk budget. Zelfbouwmarkt bouwt graag mee aan je thuis. Niet enkel bieden we alles wat je nodig hebt onder 1 dak, Zelfbouwmarkt maakt voor jou ook komaf met hoge prijzen en lange levertermijnen. Door Europese groepsaankopen hebben we zo goed als alles al op stock en aan heel scherpe prijzen.

Zo kan je je radiatoraankoop via de toonzaal of de webshop meteen afhalen bij het magazijn in Ninove, of aan het afhaalpunt te Wommelgem.

Kan je je radiator niet met je wagen komen halen? Reken dan gerust op onze bekwame transportfirma’s die jouw radiatorbestelling graag op afspraak in Brecht leveren. Ook de inwoners van Sint-Lenaarts en Sint-Job-in-'t-Goor kunnen beroep doen op onze leverservice.

Je perfecte radiator binnen jouw budget snel en gemakkelijk bij je thuis in Brecht? Daarvoor ga je naar Zelfbouwmarkt.

Bekijk ons radiatorassortiment!

Je ideale radiator in Brecht!

Bij een radiator horen ook meerdere accessoires. Die bestel je snel en zonder zorgen uit onze enorme collectie. Verschillende producten zoals aansluitsets, radiatorknoppen en radiatorfolie kan je allemaal bij ons vinden. Voor radiatoren en radiatoraccessoires 1 adres: Zelfbouwmarkt!

Om de afwerking en installatie van je Brechtse radiator in goede banen te leiden, werkt Zelfbouwmarkt samen met verschillende betrouwbare radiatormerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red. Zo kan Zelfbouwmarkt kwaliteitsvolle radiatoren aanbieden tegen een schappelijke prijs.

Zoals je in Brecht moet zijn voor lokale bierspecialiteiten als de Kolonel of Ne Kleipikker of heerlijk snoepgoed als de Kleipikkerspralines, zo ga je naar Zelfbouwmarkt voor al je radiatorbenodigdheden. Kom tot rust in de Brechtse Heide en laat je betoveren door de unieke fauna en flora in dit kleiputtengebied. Al snel krijg je alle nodige inspiratie die je nodig hebt om een beeld te krijgen van jouw ideale radiator. Voor jouw Brechtse radiator van topkwaliteit kan je altijd terecht bij Zelfbouwmarkt.

Bekijk alle radiatoren!
radiator-brecht-2

radiator-brecht-3

Radiatoren Brecht: advies op maat

Ambachtelijke TRAPP-zepen kan je kopen in de abdijwinkel van Onze Lieve Vrouw van Nazareth in Brecht, maar voor kwaliteitsvolle radiatoren ga je best naar Zelfbouwmarkt. Zowel in de winkel als op de webshop vind je een volledig assortiment aan paneelradiatoren, designradiatoren, handdoekradiatoren en elektrische verwarmingen. Voor elk wat wils!

Boven op alle aankopen voor je radiator en toebehoren, klop je bij Zelfbouwmarkt ook aan voor advies op maat. Maak een einde aan je frustrerende radiatorzoektocht. Voor een antwoord op al je vragen kan je Zelfbouwmarkt contacteren. Ons bekwaam personeel staat je graag te woord in onze toonzaal en op de webshop kan je met ons chatten. Zelfs telefonisch zijn we bereikbaar.

Jouw steun en toeverlaat voor jouw nieuwe radiator is Zelfbouwmarkt. Zo ga je al snel aan de slag als een echte vakman om jouw radiatordromen in Brecht waar te maken.

Klik hier voor ons volledig aanbod radiatoren!
Top