Radiatoren Beringen: Het grootste assortiment aan de beste prijs!

Radiator Beringen: kom naar Zelfbouwmarkt! 

Zoek je al een tijdje naar jouw droomradiator in de buurt van Beringen? Heb je al tal van radiatorwinkels en -sites bezocht en nog niet gevonden wat je wilt? Kom dan snel een bezoek brengen aan de ruime showroom van Zelfbouwmarkt. Op zowat een uur en 20 minuten rijden van Beringen bereik je onze ruime parking aan de Ring West in Ninove. Gegarandeerd staat ook jouw perfecte radiator daar al op je te wachten. Bij ons ben je aan het goede adres voor 6000m² aan radiatoren en toebehoren.

Ook voor professioneel advies kan je bij Zelfbouwmarkt terecht. Ons uitgebreid assortiment heeft een antwoord op elke radiatorwens. Ook op de website kan je in alle rust rondkijken. Waar je ook bestelt, we hebben het overgrote deel van onze radiatoren op stock zodat je alles dadelijk kan afhalen in ons magazijn.

Beschik je niet over het juiste vervoer, dan regelen wij graag de levering van jouw radiator tot in Beringen. Onze transportfirma’s brengen je badkamer op afspraak en zonder schade tot bij je thuis. Vanzelfsprekend kan dit ook in de deelgemeenten van Beringen, zoals Beverlo, Koersel en Paal. Geen lange levertermijnen dus. Zo staat je nieuwe radiator al sneller bij je thuis dan verwacht.

Bekijk ons assortiment radiatoren!

De perfecte radiator in Beringen!

Wie aan een radiator denkt, heeft ook radiatoraccessoires nodig. Je zit hiervoor zeker goed bij Zelfbouwmarkt: wij bieden diverse accessoires aan zoals aansluitsets, radiatorfolie en verwarmingselementen. Vergeet ook zeker geen radiatorknop toe te voegen aan je radiator: deze is noodzakelijk voor de temperatuur te regelen.

Zelfbouwmarkt werkt samen met radiatormerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red. Zo kunnen wij kwaliteitsradiators aanbieden tegen een scherpe prijs. Een betaalbare radiator van topkwaliteit binnen jouw budget, daar streeft Zelfbouwmarkt naar.

Beringen heeft heel wat te bieden als stad. Zo kan je verkoeling vinden in de Paalse Plas waar je terecht kan voor allerlei watersporten. Op het driehoekige marktplein van Beringen kan je wegmijmeren naar de tijden dat radiatoren nog niet bestonden. Je spot er herbergen van de 17de en 18de eeuw. Droom over je nieuwe radiator tijdens een wandeling of fietstocht in het natuur- en recreatiegebied ‘t Fonteintje.

Ga verder naar ons aanbod radiatoren!
Radiator-Beringen-2

Radiator-Beringen-3

Radiator Beringen: advies op maat!

Door Europese groepsaankopen kunnen we voor jou de prijs drukken van het hele radiatorassortiment. Deze scherpe prijzen zorgen echter zeker niet voor een daling van de kwaliteit. Zo kies je jouw paneelradiator, designradiator, handdoekradiator of elektrische verwarming zonder je zorgen te maken over je portemonnee of de capaciteiten van je radiator.

Wat je ook nodig hebt, je radiator en radiatoraccessoires vind je bij Zelfbouwmarkt.

Kan je hierbij extra raad gebruiken? Dan kan je ons steeds contacteren. Spreek onze bekwame medewerkers aan in de toonzaal of chat met hen via de website. Ook telefonisch bereik je ons vlot. Zo installeer jij al snel jouw nieuwe radiator als een professional bij je thuis in Beringen.

Ontdek ons ruime radiatoraanbod!
Top