Zitbaden: diverse designs & afmetingen aan scherpe prijzen!

Zitbad: design & ruimtebesparend 

Families met kinderen opteren vaak voor de gezelligheid, het comfort & het gemak van een bad! Er is niets hartverwarmender dan je "kids" plezier zien te maken in bad!

Een zitbad is dé ideale oplossing als je weinig ruimte hebt in de badkamer, vooral vroeger waren de badkamers kleiner, maar ook voor ouderen en mensen die slech "te been" zijn vormt dit zitbad een goed alternatief!
Je benut de vrijgekomen ruimte voor andere zaken en kunt toch comfortabel een bad nemen.

Zitbaden zijn compact en daardoor ook zuinig. De afmetingen van een zitbad zijn een stuk kleiner dan die van een ligbad, zodat je veel minder water en energie verbruikt. Zoals de naam al aangeeft, kan je in een zitbad niet languit liggen, maar toch van het warme water genieten.

Zitbaden zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden die uw badkamer biedt, kies je een groter of een kleiner type zitbad. Wil je de ruimte in uw badkamer nog efficiënter benutten? Dan is een zitbad dat ook dienst kan doen als douche een interessante keuze. Ook een luxueus zitbad met whirlpool behoort tot de mogelijkheden.

Je kan het beperkte aanbod zitbaden snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.Zitbaden: online of in de toonzaal

Wilt u ook een zitbad kopen voor in uw badkamer? Zelfbouwmarkt heeft zeker een zitbad te koop dat aan uw wensen voldoet.

Top