Baden (ligbaden badkuipen)

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 33 resultaten!

Baden & badkuipen: verschillende stijlen & designs

Baden: in alle rust ontspannen!

Wat is er heerlijker dan het nemen van een heerlijk warm bad? Zalig genieten, ontspannen en alle zorgen vergeten, wie wil dat nu niet?

Andere voordelen :

  • baden bevordert de mobiliteit: warm water tussen 36°C en 38 °C vermindert pijn in de gewrichten (ook ideaal voor rug, reuma,…)
  • baden stimuleert de bloedsomloop in het hart
  • ontstressend: warm water doet de bloeddruk dalen, daardoor stap je ontspannen uit bad
  • baden helpt bij verkoudheid: warm water zorgt voor een betere doorbloeding van de slijmvliezen & virale infecties worden tegengehouden
  • verzorging van de huid in het algemeen

Baden heb je in heel wat verschillende materialen, maar als je kiest voor een bad in acryl, dan heb je een perfecte keuze gemaakt: het gewicht is laag (makkelijk transport & installatie), het bad is krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en het materiaal zelf voelt warm aan zonder het water erin.


bad

baden
bad

Badkuipen aan scherpe prijzen

Een comfortabel, design en stijlvol bad tovert uw badkamer om in een oase van rust en ontspanning. We beschikken over een uitgebreid aanbod baden in alle vormen, maten en stijlen.

Verschillende soorten baden:

Heel wat  topmerken zijn vertegenwoordigd. De afmetingen van een bad zijn gemiddeld tussen 150 en 180 cm lengte en tussen 70 en 80 cm breedte. Grotere baden zorgen voor meer ruimte en comfort in het bad zelf, maar ook voor meer water- en energieverbruik.

Je kan het aanbod baden snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, badkamerspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top