Stalen wandpanelen

Op zoek naar wandpanelen om je badkamer, douche of keukenwand af te werken? Er zijn heel wat decors beschikbaar, wat de keuze niet eenvoudig maakt. Een staal van een wandpaneel kan je dus helpen om de juiste beslissing te maken. Met een klik haal je verschillende stalen in huis en kan je de kwaliteit, kleur en afwerkingen in het echt zien én voelen! Als dat niet handig is? Ontdek snel ons groot aanbod samples van wandpanelen.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 54 resultaten!

Bestel je wandpanelen online of kom langs in de showroom

Wandpanelen zijn heel erg in. Ze zijn niet enkel eenvoudig te monteren (met lijm of nagels) en ze komen ook nog eens in uiteenlopende decors. Een groot aanbod decors zorgt ervoor dat je wel de perfecte match kan vinden met je interieur, maar ook dat je keuzestress kan krijgen. Door wat staaltjes te bestellen kan je sneller de juiste beslissing maken.

Twijfel je nog tussen enkele kleuren? Kom gerust even langs in onze toonzaal. De meeste decors staan gepresenteerd en kan je op deze manier op ware grootte komen bewonderen. Zo krijg je op slag een beeld van hoe het er zou kunnen uitzien bij je thuis.

Ben je helemaal verliefd geworden op een bepaald decor? Bestel het dan meteen via onze website! Je kan kiezen voor gratis afhaling of simpelweg voor levering aan huis.

Ontdek onze wandpanelen

Top