Vrijstaande baden: diverse stijlen, materialen, vormen & designs!

Vrijstaand bad: blikvanger in je badkamer

Een vrijstaand bad wordt steeds meer de "eye-catcher" in badkamers. Hun populariteit danken vrijstaande baden aan hun unieke, stijlvolle en luxueuze uitstraling. De keuze aan losstaande baden in verschillende stijlen, vormen en maten wordt steeds groter. Dit type bad kan dan ook geïntegreerd worden in eender welke badkamerstijl.

Wel moet je er rekening mee houden dat een losstaand bad meer ruimte inneemt dan een inbouwbad of hoekbad. Een vrijstaand ligbad wordt immers midden in de badkamer geplaatst en niet, zoals een inbouwbad of hoekbad, tegen een van de muren.

Rondom vrijstaande ligbaden moet voldoende ruimte vrij blijven om comfort te garanderen. Bekijk zeker vooraf ook of er voldoende ruimte is in uw badkamer, en welke werken er nodig zijn om het bad aan te sluiten.

Vrijstaande baden hebben een unieke, gezellige charme-uitstraling. Zo is er het klassieke vrijstaande bad op pootjes, dat perfect op zijn plaats is in een klassieke of landelijke badkamer. Maar een losstaand bad past ook in een heel moderne badkamer: er is een ruime keuze aan ultra-moderne, designvolle vrijstaande baden. Deze losstaande baden spelen met rechte of net afgeronde lijnen. De "finishing touch" van dit soort bad geef je door het bad te voorzien van een mooie designkraan.


vrijstaand-bad-duravit-1
vrijstaand-bad-duravit-2

Vrijstaand baden: scherpe prijzen!

 

Als je opteert voor een vrijstaand bad dien je zeker rekening te houden met het leidingwerk en de watertoevoer. Als je hier geen kaas van gegeten hebt, doe je best een beroep op een vakspecialist.
Vrijstaande baden hoeven zeker niet peperduur te zijn, Zelfbouwmarkt levert hier het perfecte bewijs van!

 

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van vrijstaande baden, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top