Deurkassementen - doorgang

Op zoek naar accessoires voor de perfecte plaatsing van je binnendeur? Ontdek hier ons uitgebreid assortiment deurkassementen (kozijnen). Hier vind je kassementen in verschillende kleuren, hoogtes, breedtes, … alsook in uiteenlopende materialen. Maak snel je keuze en bestel je nieuwe kassement online of kom langs in de showroom.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 8 resultaten!

Ga voor de juiste deurkast - doorgang

Bij het monteren van nieuwe binnendeur heb je de juiste materialen nodig. Zonder correcte deurkast kan je de deur niet netjes plaatsen.

Richtlijnen voor deurkassementen

Het is van groot belang dat je een deurkassement afstemt op jouw deuropening, meer bepaald op de doorgang. Is die doorgang breder dan een standaard kassement (+/- 16,50 cm)? Dan schaf je best een breder deurkassement aan. Dit kan eentje zijn van 40 cm bijvoorbeeld. Een breder deurkassement kan je op maat zagen van je doorgang. Een feilloze plaatsing gegarandeerd!

Plaats je je nieuwe binnendeur in een vochtige ruimte? Dan kies je best voor een waterwerende deurkast. Deze zal niet gaan kromtrekken door stoom of vocht. Ideaal om in de badkamer te gebruiken dus.

Bij de branddeuren moet je gaan voor een brandwerend deurkassement. Dit is verplicht. Zonder het brandwerende kassement kan je geen geldig brandattest verkrijgen. De brandwerende kassementen zijn ook verkrijgbaar in 2 maten (20 cm en 40 cm).

Nog vragen?

Twijfel je over de aankoop van je nieuwe deurkassement?

Contacteer gerust onze klantenservice of afdeling deuren. Onze adviseurs staan paraat met gepaste kennis en advies. Kom langs in onze showroom en bekijk de producten eerst vooraleer ze te bestellen. We hebben heel wat op voorraad. Dus je kan ineens naar huis met je nieuwe kassement.

Bekijk alle plaatsingsmaterialen voor binnendeuren
Deurkast en deuromlijsting in hout
Top