Deurlijsten - chambrant

Op zoek naar accessoires voor de perfecte plaatsing van je binnendeur? Ontdek hier ons uitgebreid assortiment deurlijsten. Hier vind je chambranten in verschillende kleuren, hoogtes, breedtes, … alsook in uiteenlopende materialen. Maak snel je keuze en bestel je nieuwe deuromlijsting online of kom langs in de showroom.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Ga voor de juiste deurlijst

Bij het monteren van nieuwe binnendeur heb je de juiste materialen nodig. Zonder correcte deurlijst kan je de deur niet netjes plaatsen.

Ga voor een elegante deuromlijsting

Een chambrant of deuromlijsting zorgt voor stijlvolle afwerking van je deur. Ga je voor een materiaal dat je kan overschilderen? Of kies je voor een houten deurlijst voor extra elegantie?

Wil je wat extra pit toevoegen aan je interieur? Ga dan voor een sierlijst. Meestal zijn deurlijsten eenvoudig te plaatsen en overschilderbaar. Op deze manier integreren ze zich volledig met de rest van je inrichting.

Nog vragen?

Twijfel je over de aankoop van je nieuwe deurlijst?

Contacteer gerust onze klantenservice of afdeling deuren. Onze adviseurs staan paraat met gepaste kennis en advies. Kom langs in onze showroom en bekijk de producten eerst vooraleer ze te bestellen. We hebben heel wat op voorraad. Dus je kan ineens naar huis met je nieuwe deurlijst.

Bekijk alle accessoires voor binnendeuren
Deurkast en deuromlijsting in hout
Top