Screens & sfeerwanden pergola's

Personaliseer je pergola met een screen, glazen schuifwand of sfeerwand. Met een glazen wand maak je een echte buitenkamer van je pergola. Een screen gebruik je eerder als zonwering en beschermt tegen felle zonnestralen. Wil je wat meer privacy? Ga dan voor een sfeerwand met horizontale lamellen. Opties genoeg om jouw pergola om te toveren tot je persoonlijke oase van rust. Bekijk hier de verschillende uitvoeringen en afmetingen.

 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 18 resultaten!

Upgrade je pergola met screens, glazen schuifwanden of sfeerwanden

Richt je pergola in tot een gezellige buitenruimte

Een pergola plaats je in je tuin of op je terras. Het is als het ware een extra ruimte die je kan benutten voor ontspanning, entertainment en gezelligheid. Met de aanschaf van een tuinoverkapping stijgt de waarde van je totale woning. Het is dan ook zeker geen slecht idee om hierin verder te investeren en de overkapping nog meer te personaliseren met zaken die bijdragen tot het comfort. 

Ga je voor screens, dan kies je als het ware voor een zonnescherm. Screens vallen onder zonwering. Je kan deze aan de zijkant van de pergola installeren en laten zakken bij felle zon voor meer schaduw.

Wil je eerder wat meer privacy? Dan kies je beter voor een sfeerwand. De horizontale lamellen maken inkijk veel moeilijker en zorgen ook voor minder tocht en zonneschijn, zonder de lichtinval weg te nemen. Nog een leuke tip: laat wat klimplanten groeien tegen de wanden. Op slag heb je een groene oase van rust!

Indien je eerder op zoek bent naar iets om je pergola volledig te kunnen afsluiten van weersomstandigheden zoals regen of wind, voorzie hem dan van glazen schuifwanden (ook wel schuiframen genoemd). Hiermee maak je echt een extra kamer buiten die je volledig kan afsluiten. 

Wat je ook kiest, het zijn allemaal goede opties om nog meer te kunnen genieten van je tuin en terras!

Assortiment screens voor pergola's bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt kies je uit kwalitatieve accessoires voor je pergola aan scherpe prijzen. Onze moderne screens kunnen verkregen worden in verschillende uitvoeringen naargelang de aangekochte pergola. Telkens zijn ze gemaakt uit duurzame materialen. Hierdoor ben je zeker van jarenlang geniet van je nieuwe pergola. Twijfel je over de comptabiliteit van de screen of wand? Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Bekijk alle pergola's
Kom eens langs in de showroom
Top