Alle pergola's 

Een pergola is een vrijstaande constructie bestaande uit 4 dragers en een afdak. Je kan deze eender waar in je tuin zetten (in tegenstelling tot een terrasoverkapping). Hierdoor geven ze pergola's ook vaak de naam van tuinoverkapping. Heb je bijvoorbeeld achterin je tuin een plekje waar de zon tot in de late uurtjes aanwezig is? Dan is dat de “perfect spot” voor je overkapping. Bekijk hier ons aanbod kwalitatieve pergola's: manuele of automatische bediening, met of zonder ledverlichting, ...

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Kies de juiste pergola voor jouw tuin of terras uit

Een pergola is het perfecte product om een gezellig overdekt hoekje te maken in je tuin of op je terras. De constructie met 4 palen en een afdak biedt bescherming tegen wind, regen of zon. De kantelbare lamellen zorgen ervoor dat jij de controle hebt. Zet je ze helemaal open, dan geniet je van extra veel lichtinval en zon. Sluit je ze volledig, dan creëer je de ultieme schaduwplek én blijf je lekker droog bij een regenbui. 

Welke soorten pergola's zijn er?

Binnen het assortiment pergola's heb je eigenlijk 2 categorieën

  1. Pergola met manuele bediening
  2. Pergola met automatische bediening

Bij een overkapping met manuele bediening kan je de lamellen handmatig instellen. Vaak is dit met een draaibeweging. Werkt perfect & gaat ook minder snel stuk. Bij een pergola met automatische bediening verloopt dit elektrisch. Met een afstandsbediening (of zelfs met een app op je smartphone!) kan je de lamellen bedienen. Hierdoor blijf je diep weggezakt in je loungezetel zitten en stel je de gewenste schaduw of lichtinval in. Heerlijk toch? 

Aanbod bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt kies je uit kwalitatieve tuinoverkappingen aan scherpe prijzen. Onze moderne pergola's kunnen verkregen worden met zowel manuele als automatische bediening. Telkens zijn ze gemaakt uit hoogwaardig aluminium (licht en duurzaam). Hierdoor ben je zeker van jarenlang geniet van je nieuwe pergola. Je kan je pergola personaliseren en uitrusten met sfeerwanden (= meer privacy), screens of glaswanden (= minder tocht). 

Bekijk de screens voor pergola's
Kom eens langs in de showroom
Top