Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Pergola-terrasoverkappingen

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 90 resultaten!

Terrasoverkappingen-pergola's: standaard en maatwerk & tal van accessoires

Terrasoverkappingen-pergola's: elegant & functioneel!

Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kan je genieten van uw tuin. Een terrasoverkapping zorgt gegarandeerd voor plezier en comfort! Niet alleen jijzelf maar ook je tuinmeubels blijven op die manier gevrijwaard tegen de weersomstandigheden.

Een pergola, op maat gemaakt (of met standaardmaten), is een zeer betaalbare verrijking van uw huis en tuin. Zo kan je de woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven zonder al te grote kosten en/of breekwerken! De waarde van uw eigendom stijgt hierdoor!
De installatie van een terrasoverkapping is snel & eenvoudig en vraagt geen of weinig onderhoud.
De mogelijkheden met pergola's zijn bovendien legio!

Je kiest zelf de RAL-kleur van je terrasoverkapping en het materiaal (helder of mat glas of polycarbonaat plaat), wij zorgen voor de opmeting en plaatsing ervan.

Wie nog iets meer wil, kan ook kiezen voor ingebouwde verlichting, of verwarmingselementen!

Genieten van uw pergola wil je in alle veiligheid doen, daarom zijn ze allemaal CE-gemarkeerd. Hiermee voldoen ze aan de strenge Europese veiligheidsrichtlijnen.

terrasoverkapping
terrasoverkapping-prijs


terrasoverkappingen

Terrasoverkapping-pergola's: extra leefruimte!

Met een vaste glaswand sluit je de terrasoverkapping aan de zijkanten af, zo krijg je een beschutte ruimte met veel licht en kan je ook bij minder weer toch gezellig op uw terras verblijven.

Kies je ervoor om de pergola helemaal af te sluiten, dan combineer je best de vaste glaswanden met schuifdeuren. De schuifdeuren kunnen helemaal worden open gezet, zodat je nog steeds het gevoel krijgt van in de buitenlucht te zitten.

Een derde mogelijkheid bij terrasoverkappingen is een schuifwand, hier kunnen de wanden in elkaar worden geschoven, zodat je het echte buitengevoel ervaart.

Je bepaalt zelf welk deel van je pergola open mag en welke afgesloten blijft.

Voordelen terrasoverkapping:

  • langer buiten genieten, het hele jaar door!
  • volledig transparant; geen belemmering van het uitzicht
  • een geluiddempend effect
  • ruimteverdeler of beschutting op het terras/balkon
  • verhoging van de waarde van uw woning

Je kan het aanbod terrasoverkappingen snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top