Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Mad About Mats

Trendy & kwalitatieve deurmatten-voetmatten

Mad about Mats is een exclusief merk sinds 2005 in decoratieve en functionele vloermatten & deurmatten. Alle artikelen zijn in België vervaardigd.

Nooit meer een saaie deurmat met deze hippe designs van Mad about Mats! Kwaliteit doet bij hen zeker niet onder voor stijl en daarom is het bijna zonde om je voeten eraan te vegen...

Wees uniek met een geschenk van het jonge Belgische designermerk “Mad about Mats”. Voor een housewarming van je vrienden scoor je met een unieke deurmat of vloermat en ze zijn superorigineel verpakt! Ook voor een verjaardag of een babyshower kan je hiermee scoren, want er is een Mad about “mat” voor elke gelegenheid!

In het assortiment deurmatten zitten de hardere schrapers voor de schoenen echt te vegen wanneer je van buiten komt, daarnaast zijn er ook de vloermatten, de zachtere tapijten voor je interieur bv aan de trap, in je badkamer of je slaapkamer. Er zijn verschillende formaten mogelijk en alles mag gewassen worden op 30°C.

Dit ijzersterk merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker even langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top