Ligbaden: verschillende stijlen & afmetingen aan scherpe prijzen!

Een ligbad, heerlijk ontspannen!

Families met kinderen opteren vaak voor de gezelligheid, het comfort & het gemak van een bad! Er is niets hartverwarmender dan je "kids" plezier zien te maken in bad!

Een ligbad is nog steeds één van de meest populaire elementen van de badkamer. Wie tijd vrij maakt voor een rustig en ontspannend badkamermoment, kiest meestal toch voor het comfort van een ligbad.

Er zijn ligbaden beschikbaar in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Een ruime keuze kwalitatieve baden (vooral acryl) vind je bij Zelfbouwmarkt. Een uitgebreid assortiment is er beschikbaar met verschillende stijlen, designs, extra opties,...kortom voor elke badkamerbehoefte bieden we jouw ligbadoplossing!

De afmetingen van een ligbad kunnen sterk verschillen.
Gemiddeld is een ligbad 150 tot 180 cm lang en breed. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de badkamer, kan je opteren voor een groter of kleiner ligbad. Hoe groter de ligbaden afmetingen, hoe groter het comfort. Maar met een groter ligbad verbruik je natuurlijk ook meer water en energie.

Ligbaden: opties & voordelen

Bij de keuze van een ligbad moet je niet alleen rekening houden met afmetingen. Ligbad opties zijn vandaag talrijker dan ooit:
- Vrijstaand bad of een inbouwbad
- Rechte of afgeronde hoeken
- Klassiek ontwerp of modern design

Voordelen van onze ligbaden:

- Duurzame materialen: acryl en kunststof
- Verschillende vormen, designs & formaten beschikbaar
- Ligbad in acryl: zeer beperkt gewicht, dus makkelijk te transporteren & installeren
- Voelt warm & glad aan, niet poreus waardoor geen vuil kan "ophopen" en het onderhoud dus beperkt blijft
- Prijsvriendelijk  

Je kan het aanbod ligbaden snel en eenvoudig ontdekken op onze webshop!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

ligbad

bad-badkamer

ligbad-1
Top