Landelijke keuken

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 6 resultaten!

Landelijke keukens: gegarandeerde sfeer & gezelligheid!

Landelijke keuken: standaardmaten

De keuken, het sfeervol middelpunt van de woning, dé plaats om te koken, tafelen, genieten, beleven. De sfeervolle, centrale ontmoetingsplaats van de woning bij uitstek! De keuken moet dus een praktische plaats zijn waar je je thuis voelt en in alle comfort eten bereidt, maar het is tevens "the spot" waar je met je gezinsleden praat of gasten ontvangt en een aperitiefje drinkt. 

De landelijke stijl is al enige tijd een begrip in de keukenwereld. Geen enkele stijl straalt meer warmte uit dan een cottage keuken.
De zorgeloosheid , eenvoud en klasse die de cottage stijl uitstraalt is te danken aan de neutrale houtsoorten, kleuren, vormen en unieke designs.

Bij de indeling van een landelijke keuken is de positionering van kookplaat en spoelbak essentieel. Aangezien dit de basiselementen van de keuken zijn kregen ze reeds van in het begin een vooraanstaande plaats. Moderne apparatuur zoals de frigo, diepvries, microgolf en vaatwasmachine worden best weggestopt om zo het traditionele gevoel te behouden.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 


landelijke-keuken
Top