Badkamer renoveren? Ga voor een complete/ all-in badkamer!

Een complete badkamer bij één leverancier bespaart je veel tijd, energie én geld! Ontdek alle mogelijkheden & formules aan de scherpste prijzen in héél België!

badkamer-renovatie-zelfbouwmarkt

Badkamer renoveren? Ga voor een complete/ all-in badkamer!

Is je badkamer aan vernieuwing toe, maar zie je door de veelheid aan mogelijkheden, toepassingen & materialen door de bomen het bos niet meer?
Een complete badkamer biedt hier de oplossing! Maar wat houdt een complete badkamer nu precies in?


Badkamer: oase van rust & ontspanning!

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in onze woning. Niet alleen om ons te wassen, maar vooral om even te ontspannen en de dagelijkse stress van ons af te spoelen door een zalige douche of bad te nemen. Wanneer je jouw badkamer wil renoveren, word je geconfronteerd met allerlei keuzes. Kies je voor een moderne of landelijke badkamer? Ga je voor een bad en douche apart of eerder voor bad-douchecombinatie? Breng je het toilet onder in een aparte ruimte of integreer je deze in de badkamer? En ga zo maar door… Conclusie: keuzestress!

Wat is een complete badkamer?

Een complete badkamer kan je ook wel dé all-in badkamer noemen. Het is een badkamerset die, al dan niet naar jouw persoonlijke wensen, op voorhand volledig wordt samengesteld. De set omvat alles wat jij nodig hebt in jouw badkamer. Het volledige pakket bestaat uit het badkamermeubel, wastafel, kranen, bad en douche.
Eventueel kan het toilet nog worden toegevoegd. Een complete badkamer is een slimme manier om jouw droombadkamer te realiseren zonder al te veel zorgen!


badkamer-renovatie
renovatie-badkamer

badkamer-sanitair-renovatie

Complete badkamer: voordelen

1. Harmonie in je badkamer

Als je kiest voor een all-in badkamer, kies je voor harmonie. Bij een complete badkamer krijg je direct een overzicht van het totaalplaatje.
Alle elementen zijn op elkaar afgestemd en je merkt onmiddellijk de uniformiteit op. Hierdoor is het ook gemakkelijker om je aan één stijl te houden. Je kiest voor een moderne badkamer en je zult zien dat op het einde van de rit alle moderne elementen perfect zullen aansluiten!

2. In 1, 2, 3 een totaalbeeld van je badkamer

Je koopt je badkamer als één groot pakket. Vaak zijn de badkamersets ook te zien in brochures of in de toonzaal. Op deze manier kan jij je een goed totaalbeeld vormen van je nieuwe badkamer of kan je inspiratie opdoen om je eigen badkamerset samen te stellen. 

3. Bespaar kostbare tijd

Doordat een complete badkamer aangekocht wordt bij éénzelfde winkel bespaar je simpelweg heel wat tijd! Geen tijdverlies meer door van winkel naar winkel te hoppen en alle puzzelstukjes samen te voegen. Maar ook bij eventuele problemen achteraf dien je maar 1 partner te contacteren!

4. De kost van een complete badkamer

De kost van een complete badkamer hangt natuurlijk af van je eigen budget. Als je kiest voor een all-in badkamer kan het natuurlijk wel zijn dat je een mooie korting krijgt op het totaalbedrag. Daarnaast heb je ook meteen een zicht op het totale kostenplaatje en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Alles in één keer geregeld, ook bij Zelfbouwmarkt!

Bij Zelfbouwmarkt denken we mee met de klant. Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons assortiment complete badkamers! Op deze manier bespaar jij tijd én ben je ook nog eens zeker van topkwaliteit aan de beste prijzen!

Top