Boetiek Cuisine - Stijlvol tafelen & koken

Ontdek het uitgebreide aanbod tafel- en keukenaccessoires.

Logo Boetiek Cuisine

 

 

 

Boetiek Cuisine, hét merk voor fijnproevers! Hier vind je een groot assortiment aan kwalitatieve en klassevolle tafel- en keukenaccessoires die jouw culinaire ervaring naar een hoger niveau tillen.

Ontdek het aanbod keukenaccessoires

Alles voor je keuken en meer


Merken


Laat je adviseren door onze blogs


Meet the team

Meet the team Boetiek Cuisine

 

De shop-in-shop in Zelfbouwmarkt Ninove is dé plek waar je onze producten in het echt kunt bewonderen en waar Chris, decoratie-adviseur, je graag helpt bij het kiezen van de perfecte accessoires voor jouw interieur. Met zijn oog voor detail en passie voor design weet hij altijd de juiste snaar te raken.

Productmanager Elise is de motor achter ons assortiment en zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste trends op het gebied van tafelen en koken. Zij selecteert alleen de beste producten en streeft altijd naar een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.


BOETIEK CUISINE

Te ontdekken bij Zelfbouwmarkt

Boetiek Cuisine kan je ontdekken als shop-in-shop bij Zelfbouwmarkt in Ninove. Dus als je op zoek bent naar de hipste tafel- en keukenaccessoires, dan moet je hier zijn! Je vindt er alles wat je nodig hebt om jouw eettafel om te toveren tot een waar pronkstuk. 

Maar dat is nog niet alles. De adviseurs staan namelijk ook voor je klaar met hun expertise en tips. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies. Dus kom langs en maak kennis met ons uitgebreide assortiment aan must-haves voor iedere foodlover!

Let's get cooking!

Kijk hier meteen hoe snel je bij ons in de showroom bent ↷

Boetiek Cuisine toonzaal Zelfbouwmarkt Ninove
Boetiek Cuisine toonzaal Zelfbouwmarkt Ninove 2
Top