Onzichtbare deuren? Het bestaat! Ontdek de Xinnix deuren

Hou je van een strak interieur? Dan is het Xinnix deursysteem echt iets voor jou. Een deurkader volledig in de muur gepleisterd in combinatie met verborgen scharnieren maken dat je deur helemaal opgaat in de wand. Het lijkt wel magie! Ontdek er alles over.

Xinnix deuren - inspiratieblog

Laatste tendens in de interieurwereld: less is more

Al jaren proberen architecten en ontwerpers onze interieurs zo minimalistisch mogelijk te maken. Onder het motto “less is more” gingen ook de binnendeurontwerpers bij Xinnix aan de slag. Zij tillen het design van een simpele binnendeur naar een hoger niveau. Deze binnendeuren lijken helemaal op te gaan in de muur en vormen dus één geheel met de muur.

Ontdek het aanbod Xinnix deuren

Waarom kiezen voor het Xinnix deursysteem?

Tegenwoordig zijn er duizenden binnendeuren op de markt waaruit je kan kiezen. Niet alleen in standaardmaten, maar maatwerk maakt veel meer mogelijk. Nieuwe deuren uitkiezen is daardoor vaak gelijk aan keuzestress. Binnendeuren bepalen nu eenmaal een groot deel van je totale interieur. Het is dus belangrijk dat je je keuze afstemt op de totale ruimte. Hou je van minimalistische, moderne binnenhuisarchitectuur? Dan is de keuze voor een Xinnix deur voor de hand liggend.

We lijsten de plus- en minpunten van het Xinnix deursysteem even voor je op.

Tip! Bekijk hiernaast onze introductievideo waarin onze deurenspecialist Gunther je haarfijn uitlegt wat de mogelijkheden zijn met Xinnix deuren.


Pluspunten Xinnix deuren

Toonaangevend bedrijf in de binnendeuren-wereld

✓ Op-en-top Belgische kwaliteit

✓ Verschillende maten, draairichtingen, designs mogelijk

Geen zichtbare scharnieren = de ruimte lijkt optisch groter

✓ Breed scala aan bijhorende accessoires

 


Minpunten Xinnix deuren

✘ Duurder segment

✘ Plaatsing vergt wat expertise en vakkennis (bij ons kan je de Xinnix X40 aankopen, doe-het-zelfpakketten, speciaal ontworpen om zelf te installeren)

✘ Bij een foutieve plaatsing kan het pleisterwerk scheuren

Laat je inspireren

Nog niet helemaal overtuigd van deze onopvallende binnendeuren? Graag inspireren we jou met enkele sfeerbeelden van Xinnix deuren.

Xinnix deuren
Xinnix deuren

Xinnix deuren bij Zelfbouwmarkt

Vergeet traditionele deuren met zichtbare deuromlijsting. Met de blokdeuren van Xinnix krijg je een naadloze & minimalistische look, op een stijlvolle manier. Ontdek het uitgebreide aanbod Xinnix binnendeuren via onze webshop of kom gerust langs in onze showroom. Hier kan je de deuren bekijken, advies vragen aan onze deurspecialisten en een vrijblijvende offerte laten opmaken.

Top