Binnendeuren standaardmaten

Als je op zoek bent naar een binnendeur in een standaardmaat, dan ben je hier aan het juiste adres. Zelfbouwmarkt heeft een groot assortiment standaard binnendeuren. De meest voorkomende maten gaan van 63 cm tot 93 cm in de breedte en van 201 cm tot 231,50 cm in de hoogte. Je kan kiezen uit een volledig afgewerkte deur of een verfdeur.

De deuren komen in uiteenlopende materialen en hebben een honingraat, tubespaan of volspaan kern. Ook voor branddeuren en schuifdeuren zit je helemaal goed! Let goed op de draairichting die je nodig hebt, dit staat steeds aangegeven bij het product. Bekijk snel het volledige aanbod en bestel je deuren simpelweg online of kom eens langs in de showroom! 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 1213 resultaten!

Binnendeuren standaardmaten: divers assortiment, vele stijlen & designs

Binnendeuren spelen een grote rol in de aankleding van je interieur. De laatste jaren is het aanbod aan materialen, designs, kleuren en stijlen sterk toegenomen.

Houten binnendeuren zijn vaak de traditionele keuze bij zowel moderne als traditionele woningen. Welke houtsoort je ook kiest een houten deur geeft stijl en klasse aan je interieur. Een deur in hout heeft zijn charme nog steeds niet verloren en blijft een populaire optie.

Ons assortiment is zeer divers: van goedkope schilderdeuren tot bijzondere designdeuren of klassieke, massieve eiken deuren tot stalen deuren (met glas). 

Verschillende deurtypes met standaardmaten bij Zelfbouwmarkt:

De houten binnendeuren beschikken over vele optie- en afwerkingsmogelijheden.

Je kan het aanbod binnendeuren met standaardmaten snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

binnendeur

binnendeuren
Top