Duobaden of tweepersoonsbaden aan scherpe prijzen

Duobad: extra ruimte en comfort

Families met kinderen opteren vaak voor de gezelligheid, het comfort & het gemak van een bad! Er is niets hartverwarmender dan je "kids" plezier zien te maken in bad!

Eerder dan een functionele wasruimte wordt een badkamer steeds meer een plek waar rust, gezelligheid en ontspanning centraal staan. Daarom winnen "welness baden" de laatste jaren sterk aan populariteit, ze betekenen letterlijk "even een vlucht uit de werkelijkheid"!
Een duobad biedt meer ruimte dan een gewoon ligbad, maar neemt niet noodzakelijk meer plaats in de badkamer in. Bij een duobad bevindt de afvoer zich in het midden van het bad in plaats van aan een van de zijkanten.

Daarnaast is de opbouw van het duobad symmetrisch: het is aan beide kanten en op dezelfde manier opgebouwd. Zo biedt een duobad op een comfortabele manier plaats aan twee personen.

Duobaden zijn er in verschillende stijlen en afmetingen. Er zijn duobaden beschikbaar die niet groter zijn dan een gewoon ligbad: in dat geval is de extra ruimte van het duobad vooral te danken aan de vorm en de opbouw van het bad.

Heb je voldoende plaats in de badkamer, dan zorgt een breder en langer tweepersoonsbad voor extra comfort & gezelligheid. Wel moet je er rekening mee houden dat een groter bad een hoger water- en energieverbruik met zich meebrengt.
Duobad: klassiek of modern

Duobaden bestaan met een klassieke of moderne look. Er is een duobad design voor elke badkamerstijl. Zowel rechthoekige als afgeronde duobaden behoren tot de mogelijkheden. Voor het materiaal van de kuip beschikt u over dezelfde mogelijkheden als bij ligbaden: acryl (topper!), plaatstaal, kunstof, composiet...

Een duobad kan verder uitgerust worden met een stijlvolle badkraan naar keuze of met extra opties zoals een whirlpool.

Je kan het aanbod duobaden snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top