Design bad: ruime keuze aan scherpe prijzen!

Budgetvriendelijke design baden

Het bad is een van de blikvangers in uw badkamer. Bij het kiezen van een nieuw bad houdt u daarom niet alleen rekening met kwaliteit en functionaliteit, maar ook met stijl. Met een mooi vormgegeven design bad krijgt uw badkamer een unieke uitstraling. Dat de luxe van een design bad niet duur hoeft te zijn, ontdekt u bij Zelfbouwmarkt.

Ons gamma design baden bevat elegante baden in verschillende maten en vormen. Wilt u ook de rest van uw badkamer stijl en persoonlijkheid meegeven? Bij Zelfbouwmarkt vindt u niet alleen een ruim assortiment design baden, maar ook alle andere onderdelen en accessoires voor uw nieuwe design badkamer.

Design baden spelen in op de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van badkamers. Bij het bad design wordt gespeeld met vormen en is er oog voor elk detail. Ontwerpen voor design baden zijn meestal strak en modern.

Deze baden bestaan in heel uiteenlopende varianten: met overwegend rechte of net afgeronde lijnen, met een hoogteverschil tussen hoofd- en voeteinde van het bad, enz.

Een design bad is vaak een vrijstaand bad. Als los element in de badkamer komt het ontwerp van het design bad immers het best tot zijn recht.

bad-design-1
bad-design-2

bad-design-3


Trendy design ligbaden

Droomt u ook van een trendy design badkamer? Bij Zelfbouwmarkt vindt u een ruime keuze aan alle benodigdheden voor design badkamers. Ons assortiment design baden scoort sterk op het gebied van kwaliteit én uitstraling. Bekijk het vandaag nog op deze website, en ontdek de verschillende mogelijkheden van bad design. Uw nieuwe design bad vindt u ook in onze ruimte toonzaal in Ninove. 

Top