Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Damixa

Damixa: kranen voor badkamer & keuken

Damixa: kranen van de toekomst

De kranen en badkameraccessoires van Damixa worden vervaardigd in Denemarken en Italië. Het bedrijf is over de hele wereld gekend voor zijn pure, Deense design, hoge functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid door innovatie. Hoge kwaliteit, goede materialen, hergebruik van materialen, waterbesparing en milieubewustzijn staan centraal. Dat dit een goede keuze is, blijkt uit de internationale designprijzen die Damixa geregeld wint.

Damixa werkt met trendsettende ontwerpers. Zo komt het dat Damixa altijd weer kan uitpakken met prachtige, unieke mengkranen die niet alleen passen in de woning van vandaag, maar ook in die van morgen. 

Het ontwerpen van een kraan is een uitdaging. Een kraan moet niet alleen wat gebruik betreft lang meegaan, ook het design moet lang mooi blijven. Damixa nodigt dan ook voortdurend jonge ontwerpers en architecten uit; dit levert altijd weer nieuwe en verrassende inzichten op.

De waarden die Damixa vooropstelt sluiten mooi aan bij de waarden van Zelfbouwmarkt. Het is dan ook een logische keuze om Damixa op te nemen in ons assortiment.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker even langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top