Bubbelbaden, whirlpool baden & jacuzzi's aan scherpe prijzen!


Bubbelbaden: comfort & luxe voor elkeen!

Families met kinderen opteren vaak voor de gezelligheid, het comfort & het gemak van een bad. Er is immers niets hartverwarmender dan je "kids" plezier zien te maken in bad.

Waar de badkamer vroeger een functionele wasruimte was, wordt deze nu steeds meer een plek waar rust, gezelligheid en ontspanning centraal staan. Het is immers zo dat wellness baden de laatste jaren sterk aan populariteit winnen. Luxueuzere baden zoals een whirlpool bad of jacuzzi vinden dus steeds meer hun weg tot eenieders badkamer of tuin.

Het hoeft geen handenvol geld te kosten om een bubbelbad in huis te halen. Bekijk het aanbod whirlpool baden en jacuzzi's op onze site, en je ziet het vanzelf!

Whirlpool baden en jacuzzi's worden vaak in de tuin of in een poolhouse geplaatst, maar zijn ook binnenshuis perfect in te passen.
Whirlpoolbaden beschikken over een aantal waterjets die in de zijkant en soms ook in de bodem geïntegreerd zijn. Die jets zorgen voor de circulatie van het water in het bubbelbad en hebben een masserend effect.
Ook wat betreft vorm, stijl en afmetingen van bubbelbaden zijn er uiteenlopende mogelijkheden.

Enkele voordelen:

- De gezondheid: voorkomen van spierstijfheid, massage van spieren en gewrichten, positief effect op doorbloedingsstoornissen, ideaal voor reumatische klachten, bevordering van de stofwisseling.
- Verjongingsmiddel voor de huid: parelende massage heeft het effect van een zachte peeling.
- Anti-stressmiddel: de combinatie van aangenaam warm water & de massage werken super-relaxerend!


Whirlpool baden & jacuzzi's

Je kan het aanbod whirlpool baden en jacuzzi's snel en eenvoudig ontdekken op onze webshop! 
Kwalitatieve en budgetvriendelijke bubbelbaden (jacuzzi's) en whirlpool baden zijn beschikbaar met alle gewenste opties & accessoires!

Kom dus gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

bubbelbad

bubbelbad-1

bubbelbad-2
Top