Badkuipen: verschillende designs, afmetingen & stijlen!

Badkuip: aandachtspunten

Een bad is één van de centrale elementen in uw badkamer. Daarom is de keuze van de juiste badkuip heel belangrijk. Badkuipen zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Wilt u een badkuip kopen, dan hebt u verder de keuze uit een heel aantal gespecialiseerde merken.

Een ruime selectie badkuipen in verschillende maten en stijlen vindt u bij Zelfbouwmarkt. Met onze voordelige baden van topmerken ontdekt u meteen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Wat zijn de afmetingen van uw badkuip? We hebben zeker een badkuip te koop die perfect in uw nieuwe badkamer past.

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe badkuip, is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte die in uw badkamer beschikbaar is voor de afmeting van de badkuip.

bad-badkamer

Hebt u ruimte voor een ligbad of wilt u plaats besparen met een zitbad? Zoekt u met een combi badkuip zowel de efficiëntie van een douche als de luxe van een bad?

Ook bij ligbaden bestaan er badkuipen in verschillende maten. Hoe groter de badkuip afmetingen, hoe meer comfort maar ook hoe hoger het waterverbruik. Details over al onze badkuipen kan u op deze website terugvinden.Badkuipen: webshop & toonzaal

Andere belangrijke factoren zijn de vorm en het materiaal van de badkuip. Wil je een badkuip kopen met rechte of afgeronde hoeken? Gemaakt uit acryl, geëmailleerd staal of composiet? In onze toonzaal in Ninove krijg je van onze badkamerspecialisten meer uitleg over de prijs van de badkuip, de eigenschappen en voordelen van de verschillende materialen voor badkuipen. Je vindt zeker een badkuip naar wens in ons gevarieerde gamma. Ontdek het zelf op deze website en in onze toonzaal.

Top