Dé badkamerspecialist: dat is Zelfbouwmarkt!

Zelfbouwmarkt, jouw badkamerspecialist

Ben je op zoek naar een badkamerspecialist? Dan ben je bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres. In onze badkamerwinkel vind je alles wat je nodig hebt.

Baden, douches, badkamermeubels, kranen, handenwassers en nog veel meer. De badkamershop van Zelfbouwmarkt bied je een ruime keuze aan modellen, stijlen en merken.

Als badkamerspecialist staan we met onze badkamer shop niet alleen garant voor scherpe prijzen, maar bieden we je ook professioneel advies op maat.

Een badkamer is een van de centrale ruimtes in uw woning. Droomt u van een nieuwe badkamer of wil je jouw badakmer renoveren? Dan helpen onze badkamerspecialisten je graag op weg. Zij kennen het assortiment van onze badkamer winkel door en door en geven je uitleg over de producten en accessoires die het best beantwoorden aan jouw behoeften en wensen.

Als specialist onder de badkamerwinkels biedt Zelfbouwmarkt je ook de mogelijkheid het assortiment online te verkennen. Alle badkamers vind je in onze ruime toonzaal, waar je heel wat producten van dichtbij kunt bekijken. Ook op onze website vind je alle nodige informatie om jouw bezoek rustig voor te bereiden.


Badkamers & sanitair: ruime keuze, scherpe prijzen!

Zelfbouwmarkt is dé badkamerspecialist die je helpt de badkamer van jouw dromen te realiseren, binnen het budget dat je beschikbaar hebt. In onze badkamerwinkel vindt u kwalitatieve producten van gerenommeerde merken, vaak met interessante promoties.

Van badkamerwinkels verwacht je, naast een kwalitatief en budgetvriendelijk assortiment, ook informatie en ondersteuning. Op de website van Zelfbouwmarkt vind je heel wat praktische informatie, alsook tips & tricks.

In onze badkamershowroom kan je terecht bij onze adviseurs voor professioneel advies.

Op zoek naar een badkamerspecialist? Ontdek ons ruim aanbod op deze website, en spring zeker eens binnen in onze badkamershowroom in Ninove.

Top