Badkamers Wevelgem: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Wevelgem: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Heb je Wevelgem en omstreken al afgezocht naar jouw droombadkamer? Hoeveel badkamerwinkels of -sites heb je al bekeken en niet gevonden wat je zoekt? Zoals je in Wevelgem moet zijn voor de frisse Wevelgemse Trippel of de heerlijke eierkoeken, zo moet je bij Zelfbouwmarkt zijn voor jouw ideale badkamer. Op een uurtje rijden bereik je onze showroom van wel 6000 m² aan de Ring West te Ninove. Daar kan je naar hartenlust rondstruinen tussen al die badkamersuggesties. Uit ons uitgebreid assortiment stel je je jouw perfecte badkamer samen, of je nu nieuw bouwt of renoveert.

Verlies geen tijd en neem je badkameraankopen meteen mee naar huis. Geen lange levertermijnen bij Zelfbouwmarkt: door Europese groepsaankopen kunnen we niet alleen voor jou de prijzen drukken, maar hebben we ook al 90% van alle badkameritems op stock.

Krijg je je badkameraankopen niet in je wagen? Heb je besteld via de webshop? Doe beroep op onze professionele transportfirma’s die alles op afspraak netjes bij je thuis afleveren. Niet enkel in Wevelgem rijden ze voorbij, maar ook Gullegem en Moorsele kunnen op onze service rekenen. De wandeling langs de Leie geeft plots meer energie, nu je weet dat je gekozen badkamer naar jou onderweg is!

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Wevelgem

Verlies ook de finale afwerking van je Wevelgemse badkamer niet uit het oog! Snuister gerust rond in onze collectie badkamertegels. Zo kan je zowel je vloer als wand betegelen. Dan hoef je nooit meer te schilderen.

Ga je voor een modern hangtoilet? Dan heb je ook een valse wand nodig. De PVC-wandpanelen die Dumawall produceert zijn vochtbestendig en heel eenvoudig te plaatsen. Net wat je nodig hebt voor je badkamer.

Vergeet ook je badkameraccessoires niet aan te kopen. Daarvoor kan je terecht bij Allibert, Wenko en Zack, drie topmerken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Misschien kom je wel naar Wevelgem om de wielerklassieker van dichtbij mee te maken. Combineer dit dan met een bezoekje aan Zelfbouwmarkt. Zo sla je twee vliegen in één klap! Je ziet de winnaar over de finish rijden en jij kan zegevieren met je nieuwe badkamer van topkwaliteit!

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-profiel-wevelgem

badkamer-sanitair-wevelgem

Badkamer Wevelgem: advies op maat!

Bij Zelfbouwmarkt kan je niet enkel aankloppen voor het ruimste badkamerassortiment. Wij staan ook voor je klaar met advies op maat.

Heb je vragen over ons badkameraanbod? Wil je meer weten over de douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels? Ook daarvoor kan je Zelfbouwmarkt altijd contacteren. Met 40 jaar ervaring is Zelfbouwmarkt de aangewezen partner om jouw badkamervragen te beantwoorden. Op de webshop kan je met ons chatten of het invulformulier gebruiken.

Ook de merken Simply, Belbano en Mio Bagno helpen je je badkamernoden te vervullen. Ze zijn enkel beschikbaar bij Zelfbouwmarkt als exclusieve verdeler. Zo ga je voor een complete, stijlvolle badkamer aan een hele scherpe prijs. De hulp en goede raad zijn vanzelfsprekend gratis.

Zelfbouwmarkt bouwt mee aan je thuis. Op die manier installeer je al snel je Wevelgemse badkamer als een echte professional met de hulp van Zelfbouwmarkt.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top