Badkamers Tienen: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!

badkamer-kind-tienen

Badkamer Tienen: renovatie of nieuwbouw?

Ben je het beu tijd te verliezen op zoek naar jouw droombadkamer in Tienen en omstreken? Heb je al aan Zelfbouwmarkt gedacht? Zo hoef je niet onnodig tal van badkamerwinkels en-sites te bezoeken. Na meer dan een uur rijden vanuit Tienen bereik je onze enorme showroom aan de Ring West te Ninove. Ons uitgebreid assortiment biedt onderdak aan alle badkamerstijlen en -ideeën.

Droom je van een industriële, een klassieke, een trendy, een hypermoderne, een Scandinavische of originele badkamer? Met een toonzaal van 6000 m² vind je bij ons zeker de badkamer die jij wenst. Bovendien staat de badkamerspecialist van Vlaanderen je graag met raad en daad bij.

Heb je al een kijkje genomen op onze webshop? Ook daar hebben we dezelfde uitgebreide collectie ter beschikking. Maar of je nu bestelt via de showroom of via de webshop, we hebben alvast 90% van het assortiment op stock zodat je alles na het shoppen dadelijk kan afhalen in ons magazijn.

Krijg je je badkamermeubels of -radiatoren niet in je auto? Dan regelen we graag transport voor jou! Zo komt jouw badkamer al snel richting Tienen. Maar ook in de rest van het Haspengouws Plateau leveren we op afspraak en zonder schade aan huis. Denk maar aan de randgemeenten van Tienen: Glabbeek, Kortenaken, Linter, Landen, Heilissem, Boutersem, Lubbeek en Hoegaarden.

Geniet van een heerlijk verfrissende Hoegaarden en enkele Hoegaardse biertruffels terwijl je wacht op je badkamerlevering. Sneller dan verwacht kan je met je nieuwe badkamer in Tienen pronken.

Complete badkamers: Tienen

Een complete badkamer benodigt ook badkamertegels. Zowel voor je vloer als je wand kies je bij Zelfbouwmarkt de tegels die bij jouw droombadkamer passen. Maar ook met PVC-wandpanelen kunnen we je helpen. De vochtbestendige wandpanelen van Dumawall plaats je in een oogwenk. Zo heb je een kwaliteitswand aan een scherpe prijs.

Vergeet bij je nieuwe badkamer zeker je accessoires niet. De kleine details maken je badkamer pas helemaal af. Hiervoor voorzien we voor jou een prachtige collectie met een mooi aanbod van de merken Allibert, Wenko, en Zack.

Zoals Tienen, de suikerstad, veel te bieden heeft, zo heeft Zelfbouwmarkt ook veel in petto voor jou. De Grote Markt van Tienen stelt voor jou het stadhuis en Museum het Toreke tentoon. Maar ook Suikerrock trekt altijd veel bezoekers naar deze Vlaams-Brabantse stad.

Betrap je jezelf erop dat je intussen wegdroomt van die badkamervernieuwing? Aarzel niet en bestel ze snel bij Zelfbouwmarkt. Een badkamer van topkwaliteit binnen jouw budget ligt plots binnen je bereik.

badkamer-plato-tienen
Meer over onze badkamers
badkamer-kraan-tienen

Badkamer Tienen: advies op maat!

Brengt de perenjenever Vanhellemont badkamerinspiratie naar boven? Bekijk dan snel het badkamerassortiment van Zelfbouwmarkt. Je vindt er douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Kortom, alles wat je nodig hebt om een badkamer te renoveren of te bouwen. Maar zeker zo belangrijk is goede raad. Je kan bij ons terecht voor advies op maat. Zowel op de webshop als in onze showroom. Op de website contacteer je ons via de chat of het invulformulier. Ook telefonisch staan we je graag bij.

Dankzij Zelfbouwmarkt plaats je jouw badkamer als een echte professional ook bij jou thuis in Tienen.

Top