Badkamers Mol: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Mol: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Op zoek gaan naar de ideale badkamer kan erg tijdrovend en frustrerend zijn. Je kan dit jezelf besparen door meteen naar Zelfbouwmarkt te rijden. Zo hoef je niet onnodig alle badkamerwinkels/sites in en rond Mol langs te gaan om je droombadkamer te vinden in onze ruime toonzaal in Ninove. Je kan bij de badkamerspecialist van Vlaanderen terecht voor 6000 m² aan badkamerideeën en suggesties.

Ons uitgebreid assortiment omvat industriële, klassieke, Scandinavische, hypermoderne en trendy badkamers en dus gegarandeerd ook de badkamer van jouw dromen. Of je ze nu via onze webshop of in de showroom bestelt, met al 90% van onze items op stock, kan je je badkamerspullen dadelijk ophalen in ons magazijn in Ninove.

Is vervoer naar Mol voorzien lastig voor jou? Reken dan op onze professionele transportfirma’s die op afspraak en zonder schade jouw badkamermeubels en -accessoires tot bij je thuis in Mol leveren. Ook de deelgemeentes van Mol: Achterbos, Donk, Ezaart, Ginderbuiten, Gompel, Heidehuizen, Millegem, Rauw, Sluis, Postel en Wezel liggen op onze leverroutes.

Verwen jezelf met een Molse witte bij een stuk Kip-kap en wacht rustig tot je gloednieuwe badkamer zonder zorgen of stress bij je thuis aankomt!

 

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Mol

Bij een complete badkamer horen natuurlijk ook badkamertegels. Versier je je badkamervloer met prachtige tegels uit onze collectie.

Maar ook je muren verdienen aandacht. Zo kan je wandtegels combineren met de PVC-wandpanelen van Dumawall. Je hebt namelijk een valse wand nodig als je gaat voor een modern zwevend toilet. De wandpanelen zijn vochtbestendig en zo gemaakt dat iedereen ze gemakkelijk kan plaatsen.

Bestel ook de nodige badkameraccessoires. De finale touche van je droombadkamer vind je in ons uitgebreid gamma van topkwaliteit badkamerspullen. Zo kan je bij ons beschikken over de merken Allibert, Wenko en Zack. Kwaliteit aan een scherpe prijs daar gaan we voor.

Strek je benen en ga op jacht naar inspiratie tijdens een bezoek aan de abdij van Postel. Laat je verleiden tot een stuk Postelse abdijkaas. Of neem een kijkje in de Lourdesgrot in Sluis. Misschien slenter je rond op de “konijnenmarkt”, een zondagse beleving op het Rondplein van Mol.

Tijdens uitstapjes krijg je steeds de beste ingevingen. Daarom staat Zelfbouwmarkt altijd tot jouw beschikking met badkamers van topkwaliteit.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer domino mol

badkamers-mol

Badkamer Mol: professioneel advies!

Ben je voor je badkamer in Mol op zoek naar goede raad en advies? Wat je ook wil weten over ons badkamerassortiment, je kan bij Zelfbouwmarkt terecht voor advies op maat. In onze toonzaal staan we je bij om voor jou de geschikte badkameritems aan te reiken. Zo kies je douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels die bij jou passen.

De merken Simply, Mio Bagno en Belbano vind je immers enkel bij Zelfbouwmarkt. Met hun stijlvolle badkameraanbod aan topprijzen zit je gegarandeerd goed.

Maar ook op de webshop kan je ons contacteren. Zo gebruik je de chatfunctie of het invulformulier om je vragen te stellen.

Op die manier installeer je jouw complete badkamer als een professional ook in Mol met de hulp van Zelfbouwmarkt.

Top