Badkamers Heusden-Zolder: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!

badkamer-heusden-zolder

Badkamer Heusden-Zolder: renovatie of nieuwbouw?

Je badkamer renoveren of nieuw bouwen zorgt al snel voor stress en frustraties. Heb je zo al ontzettend veel badkamerwinkels of -sites bezocht zonder resultaat? Dan heeft Zelfbouwmarkt voor jou de oplossing. De badkamerspecialist van Vlaanderen vind je op ongeveer een 1,5 uurtje rijden van Heusden-Zolder. Zie al je badkamerproblemen in een oogwenk verdwijnen in onze showroom van wel 6000 m². Jouw badkameridee vind je gegarandeerd, net als goede raad en advies. Het uitgebreide assortiment biedt een badkamer naar wens binnen je budget. Ook van de levertermijnen bij Zelfbouwmarkt word je alleen maar vrolijk.

Met wel 90% van onze badkamerartikels op stock kan je je Limburgse badkamer sneller dan gedacht  afhalen bij ons magazijn te Ninove. Vind je geen geschikt vervoer voor je badkamermeubels, -tegels, - radiatoren of sanitair? Laat je badkameraankopen dan met een gerust gemoed tot in Limburg leveren. Ook in Heusden-Zolder kan je bij Zelfbouwmarkt terecht voor je droombadkamer. Of je nu zelf langskomt of via de webshop je aankopen doet: een badkamer binnen jouw budget wacht op je bij Zelfbouwmarkt. 

 

Complete badkamers: Heusden-Zolder

Het circuit in Zolder kent elke sportliefhebber. Maar Heusden-Zolder verbergt nog andere pareltjes. Heb je kasteel Meylandt al bezocht? Sla dan zeker domein Bovy niet over. Dit wandelpark brengt je helemaal tot rust. Hou je meer van de Limburgse geschiedenis? Heusden-Zolder met de steenkoolmijngeschiedenis staat dan vast ook op je lijstje. Denk je aan de mijnwerkers die snakten naar een verfrissende douche na een lange dag werken in de spelonken van de aarde? Jij kan gelukkig wel bij Zelfbouwmarkt terecht. Al 40 jaar is Zelfbouwmarkt de badkamerspecialist bij uitstek voor Heusden-Zolder en omstreken.

Ook voor badkamertegels kan je bij ons je slag slaan. Of kies je valse wand uit de PVC-wandpanelen van Dumawall. Zo pas je je fonkelnieuwe badkamer aan naar jouw smaak en stijl.

De finale touche bekom je met goed uitgekozen badkameraccessoires. Hiervoor kan je terecht bij de ruime collectie van de merken Allibert, Wenko en Zack. Zo koop je een badkamer van topkwaliteit aan de beste prijs. Hadden die mijnwerkers in Heusden-Zolder toen ook maar zo een geweldige badkamer!

 

badkamermeubel-heusden-zolder
Meer over onze badkamers
badkamer-kraan-heusden-zolder

Badkamer Heusden-Zolder: advies op maat!

Bij Zelfbouwmarkt kan je terecht voor het volledige badkamerassortiment: douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Als alleenverdeler van de merken Mio Bagno, Simply en Belbano vind je bij ons een stijlvolle badkamer aan een hele scherpe prijs. Zo kan je bij Zelfbouwmarkt niet enkel langskomen voor een droombadkamer binnen jouw budget, maar ook voor advies op maat.

Heb je hulp nodig bij je keuze? Twijfel je over de afmetingen? Stel je je vragen bij de compatibiliteit met je gekozen badkamerproducten? Je kan ons altijd contacteren. Op de website kan je met ons chatten. Telefoneren kan vanzelfsprekend ook. Zo installeer je al snel jouw gewenste badkamer binnen je budget en als een echte professional ook in Heusden-Zolder. Met de hulp van Zelfbouwmarkt.

Top