Badkamers Evergem: groot assortiment aan onklopbare prijzen!

Badkamer Evergem: renovatie of nieuwbouw?

Heeft je zoektocht naar de perfecte badkamer in Evergem tot nu toe nog niets opgeleverd? Stop met tijd verliezen op zoek naar de ideale badkamerwinkel/site. Op ongeveer 40 minuutjes rijden van Evergem vind je immers de ruime toonzaal van Zelfbouwmarkt aan de Ring West van Ninove. Wel 6000 m² badkamerinspiratie en ideeën staan daar op jou te wachten. Samen met professioneel advies van de badkamerspecialist van Vlaanderen.

Om het even welke badkamer je zoekt: een industriële, trendy, hypermoderne, klassieke of nostalgische badkamer; wij hebben het beschikbaar in ons uitgebreid assortiment.

Omdat we 90% van onze hele collectie op voorraad hebben, kan je je badkamerbestelling dadelijk afhalen bij ons magazijn. Dit geldt vanzelfsprekend ook als je via onze webshop bestelt.

Badkamermeubels, baden en tegels kunnen al snel omvangrijk zijn. Beschik je zelf niet over het juiste vervoer om je badkameritems naar Evergem te brengen, dan regelen wij dat met plezier voor jou. Onze bekwame transportfirma’s brengen jouw complete badkamer naar het Meetjesland.

Ook de gemeentes Lembeke, Oosteeklo, Assenede, Zelzate, Wondelgem, Mariakerke, Vinderhoute, Lovendegem en Waarschoot kunnen van onze leverdiensten gebruik maken.

Zo staat jouw complete badkamer sneller dan gedacht en zonder zorgen bij jou thuis in Evergem. Dan heb jij tijd om nog even achterover te leunen met een heerlijk lokaal bier van brouwerij Van Steenberge. Van een Gulden Draak glijdt al je badkamerstress zeker van je af.

Ontdek ons ruime badkamer assortiment

Complete badkamers: Evergem

Bij het renoveren of bouwen van een complete badkamer komt heel wat kijken. Heb je al aan je badkamertegels gedacht? Zelfbouwmarkt heeft vloer- en wandtegels in alle soorten en maten, in alle mogelijke stijlen. Je kiest de tegels die het beste bij jouw wensen passen.

Installeer je een hangtoilet? Dan heb je ook een valse wand nodig. Neem een kijkje bij de PVC-wandpanelen van Dumawall, dat zit je zeker goed! Ze zijn speciaal gemaakt voor de badkamer en laten zich snel en gemakkelijk plaatsen.

De merken Allibert, Wenko en Zack. bieden hun stijlvolle badkameraccessoires aan. Zo vind je in onze collectie zeker de gewenste badkamerbenodigdheden aan scherpe prijzen. Vergeet je zeepbakje, doucherek, toiletrolhouder of handdoekrek niet mee te bestellen.

Door Europese groepsaankopen kunnen we badkamers van topkwaliteit aanbieden binnen jouw budget.

Zo heb je nog tijd over om de ommegang met de mysteries van Onze-Lieve-Vrouw te bezoeken bij de bedevaartkapel in Evergem.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamers-evergem

badkamer-domino-evergem

Badkamer Evergem: advies op maat!

Voor je badkamer in Evergem ben je misschien nog op zoek naar een douche, een toilet, een kraan of badkamermeubels. In het uitgebreide badkamerassortiment vind je enkel bij Zelfbouwmarkt de merken Simply, Mio Bagno en Belbano terug. Drie topmerken die badkameritems vol stijl aan superprijzen in hun assortiment hebben.

Wij bouwen mee aan je thuis, zo kan je bij Zelfbouwmarkt zorgeloos een complete badkamer samenstellen binnen jouw budget.

Zelfbouwmarkt staat niet enkel garant voor een reuze aanbod, we staan je ook bij met raad en daad. In onze toonzaal kan je onze bekwame medewerkers aanspreken voor al jouw vragen. Maar ook op de website kan je met ze chatten. Vanzelfsprekend kan je ons ook telefonisch contacteren.

Zo installeer jij al snel met onze hulp jouw droombadkamer in Evergem als een echte professional.

Top