Badkamers Aarschot: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Aarschot: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Ga je je Aarschotse badkamer renoveren of verbouwen? Misschien bezocht je intussen al ettelijke badkamerwinkels en -sites? Verlies niet meer tijd en kom onmiddellijk naar Zelfbouwmarkt in Ninove. Na ongeveer een uurtje rijden van Aarschot bereik je onze grote showroom met wel 6000 m² aan badkamersuggesties. Zelfbouwmarkt is immers de badkamerspecialist voor heel Vlaams-Brabant.

In ons uitgebreid assortiment snuister je door badkamers in alle stijlen: industrieel, klassiek, hypermodern, trendy, nostalgisch of Scandinavisch. Jij bedenkt het, Zelfbouwmarkt heeft het. Ook op onze webshop surf je door hetzelfde badkameraanbod.

Bestel je badkamer bij Zelfbouwmarkt en neem je aankopen dadelijk mee naar huis. Bij ons hoef je geen rekening te houden met lange levertermijnen. We hebben bijna alle badkamerartikelen al op stock. Kan je zelf je badkamerbestelling niet afhalen bij ons magazijn in Ninove, laat alles dan eenvoudig in Aarschot leveren. Op afspraak rijden onze transportfirma’s niet enkel naar Aarschot. Gelrode, Rillaar en Langdorp liggen ook op onze leverroute.

Droom nog even over die nieuwe badkamer bij een lokaal Wolf bier want sneller dan gedacht komt ze jouw kant uit.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Aarschot

Aarschot is een waterrijk gebied. Dat bewijzen de talrijke watermolens uit het begin van de 16de eeuw die de oevers van de Demer gezelschap houden. Ook het Kasteel van Schoonhoven bezat een watermolen op de Grote Motte. De waterkwaliteit heeft natuurlijk ook zijn invloed op de lokale bieren zoals de Aarschotse Bruine. Bij al dat water kan je toch niet anders dan dromen van je nieuwe badkamer? Heb je ook al aan je badkamertegels gedacht? Onze ruime collectie biedt zeker voor elk wat wils, zowel voor je vloer als je wand.

Bij je hangtoilet bestel je dan weer de PVC-wandpanelen van Dumawall Ze zijn vochtbestendig en heel gemakkelijk te plaatsen. Net wat je nodig hebt voor je badkamer dus.

Voor de ultieme afwerking produceren de kwaliteitsmerken Wenko, Zack en Allibert voor jou alle nodige badkameraccessoires. Wat denk je van een originele toiletbril? Of een handig handdoekrekje?

Zelfbouwmarkt reikt jou alles aan om een badkamer van topkwaliteit aan een betaalbare prijs te kunnen installeren bij je thuis in Aarschot.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-zwart-aarschot

badkamer-aarschot

Badkamer Aarschot: advies op maat!

Zelfbouwmarkt denkt met je mee. Als alleenverdeler van de merken Belbano, Mio Bagno en Simply vind je enkel bij ons stijlvolle badkamerbenodigdheden aan topprijzen. Uit ons badkamerassortiment kies je douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Van je toiletrolhouder tot je ligbad, alles op één adres.

Maar ook op je badkamervragen heeft Zelfbouwmarkt een antwoord. Voor advies op maat kan je bij ons altijd aankloppen. Ons bekwaam personeel helpt je graag uit de nood in onze toonzaal. Maar ook op de website kan je met ze chatten. Zo kan je ons zelfs telefonisch contacteren. We helpen je badkamerproblemen graag uit de wereld.

Met de hulp van Zelfbouwmarkt installeer jij al snel je complete badkamer als een echte professional bij je thuis in Aarschot.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top